Mit gondoltok? Lehet, hogy terhes vagyok? 24L
Szia
Az előzőhöz csak annyit füznék hozzá, hogy a sürű pisilés nem csak akkor van mikor nagy a baba és nyomja a hólyagod, mert az elején is lehet tünet minden más nélkül ugyanis pisiled ki a hormonjaidat, és sokat jártam pisilni már az elején.
de persze nem biztos hogy terhesség, felfázásnál is lehet.
Ez lehet hormonzavar is. Velem is előfordultak már ilyen furcsaságok: hogy pl. puffadás, székrekedés, böfizés-pukizás egyfolytában, rózsaszín folyás vagy barnázás, megváltoztak a mellbimbóim is...stb. És nem vagyok terhes.
Szerintem talán egy kis hormonális zavar.
Úgyhogy nálad is bármi lehet.
A hasadon azt a csíkot is csak később lehet észrevenni terhességnél. Viszont a sűrű pisilési inger az lehet terhességi tünet.
Voltam dokinál, de azt mondta, minden renben van velem, peteérésem is van, minden tökéletes. Nem adott semmi magyarázatot ezekre a "VÁLTOZÁSOKRA" amik most velem történtek, azt mondta, hogy nem minden ciklus egyforma, mondta, hogy most ilyen és kész. Pedig számtalan terhes tünetem volt: pl. volt hogy nagyon rámjött az éhségroham, meg hányinger, meg másnak éreztem néha az ízeket...stb.
És mégsem vagyok terhes! A hormonok szerintem sokmindenre képesek. Mivel nem vagyok terhes és nincs semmilyen problémám, szerintem csak egy kis jelentéktelen hormonzavar okozhatta ezt a sok mindent, amivel nem is érdemes foglalkozni ezek szerint, mivel doki mondta, minden okés. És ő még azt se mondta, hogy hormonzavarom van, ezt csak én gondolom így, mert túl sok az új tünet, ami eddig nem volt...dehát akkor ezek szerint nem kell vele foglalkoznom. :)
A szexet hogyan kívánom? Hát abba nincs változás, van amikor nagyon kívánom, van amikor meg egyáltalán nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!