A mellfájdalom mindig a peteérés jele?
Ovuláció után már elkezdődhet a mellfájdalom, de az is lehet, hogy később kezdődik el (pl. mensi előtt 1 héttel), de az is lehet, hogy egyáltalán nincs mellfájdalom.
A mellfájdalomért a progreszteron hormon a felelős, ami megemeli a hőt az ovuláció után. Szerintem minél jobban "dolgozik" ez a hormon, annál jobban fájhat a mell. Ezért olyan gyakori az, hogy terhességi tünet lehet a nagyon erős mellfájdalom, mivel a progi ilyenkor nagyon végzi a dolgát, hogy megtartsa a babát.
hat nekem a menz utan szokot fajni a mellem
az a cyclotest baby nagyon jo dolognak latszik :-))
koszi az infokat!!
9:31 es
Ovuláció után már elkezdődhet a mellfájdalom, de az is lehet, hogy később kezdődik el (pl. mensi előtt 1 héttel), de az is lehet, hogy egyáltalán nincs mellfájdalom.
A mellfájdalomért a progreszteron hormon a felelős, ami megemeli a hőt az ovuláció után. Szerintem minél jobban "dolgozik" ez a hormon, annál jobban fájhat a mell. Ezért olyan gyakori az, hogy terhességi tünet lehet a nagyon erős mellfájdalom, mivel a progi ilyenkor nagyon végzi a dolgát, hogy megtartsa a babát.
Tehát ha a progreszteron dolgozik akkor jobban fáj a cici?ez bizonyított?Csak azért kérdezem mert én márciusban vetéltem el 7 hetesen és teljesen kiürültem mire doki látott,így nem tudták megmondani hogy mi bajom volt..És külföldön élek ahol a 12.héttől végeznek ultrahangot(kivétel ha valaki pl vérzik és fájdalmai vannak,mint nekem voltak...).És semmilyen magzat megtartó gyógyszert nem adnak..Szóval ezért érdekel mert nekem nagyon fájt a mellem,és így akkor bizonyos lenne hogy nem progi hiány miatt ment el..
Kedves utolsó hozzászóló!
Én ezt csak olvastam valahol, meg saját bőrömön is tapasztalom, hogy ez így van, ahogy írtam.
Meg mégegy dolog megerősít ebben: 1-szer ittam a palástfű teát is ráadásként, ami állítólag tartalmaz progreszteront, akkor még jobban fájt a mellem és még tovább emelkedett szinten volt a hőm!! Úgyhogy szerintem van benne valami, szerintem úgy van, ahogy írtam. Lehetséges, hogy akkor neked nem progi hiány mehetett el a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!