Mellfájdalom van peteérés körül is? Mellfájdalom terhességnél milyen hamar jelentkezik?
Minél magasabb a hő, amiért a progreszteron hormon a felelős annál jobban fáj a mell! Azért fáj sokaknak nagyon a mellük a terhesség legelején mert akkor nagyon dolgozik ez a hormon a baba megtartásáért! Mert azért felelős.
De attól hogy fáj, még nem biztos, hogy baba van, hanem az a biztos hogy volt ovuláció, mert ezáltal dolgozik a progreszteron hormon egészen a mensi megjöveteléig, ha meg nem jön meg akkor folyamatosan dolgozik a baba megtartásáért. Van amikor elég magas szinten áll a hő, ilyenkor fáj nagyon a mell, ha nem túl magasan van a hő, attól még meglehetett az ovu, csak éppen nem olyan aktív a progreszteron.
Nekem fájt tegnap a derekam, és akkor kezdett fájni a mellem is. Hányingerem van 2-3 napja és szédülök is néha. Remélem baba lesz...
A másik válaszolónak: Akkor peteérés körül is fájhat a mell? Erre is érdemes figyelni, ha mégsincs baj? Én hőmérőzni nem szeretnék, mert nem akarok annyira rágörcsölni.
Én hüvelyben szoktam mérni a hőmet. Szerintem attól hogy hőt mérsz, nem jelenti azt, hogy rágörcsölsz. Legalább tudod figyelni, hogy állsz. Szerintem ez nem görcsölés.
Amúgy meg szerintem természetes, hogy a nő már rágörcsöl, ha sokáig nem jön a baba. Én is kezdek már bedilizni így másfél év után 27 évesen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!