Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 3-4. -re?...

Ki nem várja május 3-4. -re? és mik a fejlemények? Tunetek? Teszt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok, első válaszadó vagyok. Nekem még nem jött meg, de tuti megjön. Szombaton teszteltem, de neg lett. Semmi tünetem. A mellem már alig fáj. Majd holnap is írok, hogy mi van. Drukk nektek!
2011. máj. 2. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:

A fáradság jó is lehet :) én is álmos vagyok, egész nap csak ásítozok, egyik délután még aludtam is egyet. Az első terhességemnél napi 16!!! órát aludtam az első trimeszterben. (A többiben meg hánytam, mint a lakodalmas....)

Első válaszolónak: két nap múlva tesztelj újra, hátha... az első tesztem még anno nekem is neg. lett, a második halvány poz. A doki meg még plusz pár hétig nem is látott semmit... gondolhatod, milyen hosszú időszak volt ez...kitartás, mert ebből a szituból most itt heverészik mellettem egy 19 hónapos kisfiú :) szorítok neked is.:)

2011. máj. 2. 22:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet kedves kérdező? Teszteltél reggel? Kíváncsian várom az eredményt! :)
2011. máj. 3. 12:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

nekem 5.en kene nem megjonnie es aznap tesztelek, mert akkor van a parom szulinapja. Drukkolnatok nekem is?

En is mindenkinek szoritok.

2011. máj. 3. 17:49
 15/20 A kérdező kommentje:
perszehogy kedves utolso válaszolo, megy a drukk neked is, amugy én meg holnapra nem várom, utobbi honapokban mindig 4.én szokott megjonni, szoval majd holnap eldol, megsem teszteltem, mert félek hogy nagyot csalodom, inkabb meg várom a 6.ikát, ha addig nem jon meg akkor már nagyon nagy esélyem van egy + eredményre, mivel nem szokott késni, és nálatok mi a helyzet?
2011. máj. 3. 19:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Első válaszolo vagyok. Még mindig semmi. Lehet, reggel csinálok tesztet. Majd holnap megint írok. Drukk nektek! Már nem is tudom mit gondoljak. Még sose volt ilyen.
2011. máj. 3. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok, teszteltem, negatív lett sajnos :( bár még mindig nem jött meg, lehet, hogy csak korán csináltam. Pár nap múlva újra próbálom, persze csak ha addig nem jön a mikulás :)
2011. máj. 4. 06:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem megjött ma. Nektek drukk!
2011. máj. 4. 18:14
 19/20 A kérdező kommentje:
sziasztok.nekem is ma jott meg a miki:-(majd talán legkozelebb, de legalább nem késett, pontos volt, már visszamenoleg 3 honapra 4.ikén jár, bizok benne hogy kovetkezo honapban tobb sikerrel járok.és nektek is + tesztet kivánok ha most nem is jott ossze esetleg, legkozelebb biztos, megy még a drukk aki még nem kapta meg
2011. máj. 4. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Mikor estetek teherbe? Mikor szültetek?
2023. nov. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!