Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik hetvegere varjak hogy...

Akik hetvegere varjak hogy vannak? Tunetek valami?

Figyelt kérdés
en pl a tegnap elott reggel hajnali 5-kor arra ebredtem hogy mindjart a szonyegre rokazom,szinte alig ertem ki a furdobe,de mire oda ertem mar csak az inger volt meg,aztan meg jottek az emelygesek,ugy ereztem szo szerint mintha sulyednek lefele!! amugy en vasarnapra nem varom!! a tegnap reggel hat persze el lottem egy tesztet ami jo nagy negativ volt!! hat ha ez a kivancsisag ne lenne!!!
2011. máj. 25. 11:18
 1/3 A kérdező kommentje:
bocs ugy akartam irni hogy akik hetvegere NEM varjak? :)
2011. máj. 25. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen korán a hányinger még nem szokott jelentkezni. Nagyon-nagyon ritka, akinél igen. Általában a nagyon akarás eredménye!:) Ha vasárnapra nem várod,akkor még a teszt is nagyon korai!
2011. máj. 25. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nincs olyan, hogy túl korai vagy túl késő, mert nem vagyunk gépek, jelenthet babát is az, hogy hányingered volt! Drukkolok!
2011. máj. 25. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!