Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes lehetek?...

Szerintetek terhes lehetek? Gyors válaszokat légyszi

Figyelt kérdés
Sajnos az elmúlt 3 hónapban nem tudtam feljegyezni, hogy mikor jött meg, de ha a szokásos 30 napommal számolok (ritkán késik), akkor már 22-23 körül meg kellett volna jönnie. 11 napja voltam együtt férfival védekezés nélkül. Most késik, nem jön, nem is nagyon érzem, hogy jönne, bár ma délután kicsit görcsölgetettem, de valahogy máshogy, mint szoktam... Elég enyhe volt, és egyszerűen más. Ugye nem megjönni fog?! Csinálok tesztet mielőbb, de addig is kíváncsi vagyok mit gondoltok :)
2011. ápr. 29. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:

IGEN

Ha védekezés nélkül együtt voltál a ffival akkor

persze,h lehetsz....

Szeretnéd,h ne jöjjön meg?

2011. ápr. 29. 00:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, szeretném.
2011. ápr. 29. 00:15
 3/7 anonim válasza:
Persze h lehetséges. Védekezés nélkül mindig az.
2011. ápr. 29. 01:39
 4/7 anonim válasza:
9%
Azt gondolom, hogy egy hülye p.csa vagy! Te kérdezted, válaszoltam.
2011. ápr. 29. 02:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Van rá esély. Remélem nem egyszeri alkalom volt a pasival.Ha babát szeretnél,drukkolok,de őszintén szólva kicsit butácskának tűnsz,ne haragudj.
2011. ápr. 29. 05:50
 6/7 sumergo ***** válasza:
Az elmúlt 3 hónapban nem tudtad feljegyezni???? Ezt azért nehéz elfelejteni, szerintem te az vagy, aki soha nem jegyezte fel, csak nem akarod beismerni. Simán lehetsz terhes, de remélem nem vagy. Az a szegény baba veled sehogy sem tudna jól járni, ha elveteted azért, ha megtartod azért. Egymagadhoz is ostoba vagy, nem egy gyerekhez.
2011. ápr. 29. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért kell leszólni? Azt csinál amit akar, egyébként pedig természetesen lehetsz terhes, ha terhes szeretnél lenni akkor remélem összejött, vigyázz a babára és sok sikert! :)

(Utolsó ki vagy te hogy ítélkezz?)

2011. máj. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!