Az óvszerből oldalt kifolyt az ondó, lehetek terhes? (gyors válaszokat légyszi)
Nem, így nulla százalék az esély rá. Ha csak a külső genitáliákon maradt ondó, akkor ne aggódj. Onnan még 8-10 cm utat kell megtenniük, hogy célt érjenek...és hidd el, ha ott vannak sem tudják mindig, hogy mit kell csinálniuk.:)
Tudom, sajnos tapasztalat.
Ne izgulj...
Szia!
Én ezt nem értem. Visszafelé hogy tudott folyni? Hiszen azért kell hagyni az óvszeren " sperma zsákot " , hogy oda menjek az ondó. Az visszafelé nem tud folyni.
A szeretkezés közben a te nedved besűrűsödik, ami utánna folyik a hüvelyedből. Szerintem inkább az lehetett, mint az ondó.
De ha nagyon aggódsz, menj el egy nőgyógyászhoz. Mondd el neki mi történt és majd ő megmondja kell-e 72 órás tabletta.
Remélem tudtam segíteni. Minden jót!
Talán az ondó mennyisége is nagyobb volt, így kihúzáskor a spermazsákból kifelé folyt, vagy nem tudom mi lehetett a probléma, még soha nem történt velünk ilyesmi. Én sem szeretnék esemény utáni tablettát bevenni, mi is úgy gondoltuk, hogy minimális esélye van a teherbeesésnek, csak ugye jobb félni, mint megijedni...
Köszönöm a gyors kommenteket!
Utolsó előtti vagyok.
Szerintem inkább a te váladékod volt. De ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél be egy tablettát. Hiszen nem voltunk ott, nem tartottunk nektek gyertyát, nem tudjuk ondó volt-e. Így nem kizárható!
Nem dönthetünk a helyedben. Én lehet, hogy bevenném... De jobb lenne megkérdezni egy nőgyógyászt erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!