Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki többszöri vetélés után szült?

Figyelt kérdés
Szedtél valamilyen gyógyszert,v vitamint a terhességed elött?Amikor medtudtad,hogy babád lesz,kaptál terhességmegtartó gyógyszert?Sajnos most már a második babám vesztettem el:(((
2011. ápr. 27. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is két babát vesztetem el,de már van két egészséges fiam.

A harmadik terhességnél kerestem egy jó orvost, aki már a pozitív teszt után írt fel ultrogesztan-t ( + folsavat szedtem) és azt használtam a 12. hétig , majd nála szültem és a negyedik terhességnél is hozzá jártam így vagyok egy két éves kisfiú és egy 6 hónapos kisfiú anyukája.

Sok erőt és kitartást kívánok és egy jó dokit!!

2011. ápr. 27. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Kaptam utrogestant az 5ik hettol,de biztos vagyok benne hogy nem emiatt maradt meg,az elozoekkel is szedtem.

5.re sikerult.

2011. ápr. 27. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

4 vetélésem volt, közöttük volt egy ikerpár is...

A kislányomnál kaptam Utrogestant (3x2 golyó), folsavat (1x1), magnéziumot (3x1 MgCitrici), rengeteg folyadék (ez is fontos!), és Femibiont (napi 1)

Az Utrot kaptam már a 2-ik után, a többit csak a lányomnál szedtem!

A mostani dokid nem ír fel gyógyszert? Kellene, kérdezz rá nála! Ha nem akar (mert sokan nyomatják a "természetes szelekció" dumát), akkor keress olyat, aki felírja!

Kitartás!

2011. ápr. 27. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én két vetélés után szültem egy egészséges kisfiút, már 17 hónapos.

Nekem nem írt fel semmilyen gyógyszert a dokim.

Nálunk azt hangoztatják, hogy "csak 3 vetélés után" foglalkoznak a "dologgal"!

Én már teherbeesésem előtt hónapokig szedtem folsavat és Elevitet,néha magnéziumot.

Szerintem a legfontosabb, hogy bízz magadban, töltődj fel, és csak akkor próbálkozzatok újra, ha már tényleg felkészültél, lelkileg és testileg is!

Ne kapkodjátok el!

Sok-sok pozitív gondolat!

Nektek is sikerülni fog!

Sok boldogságot, erőt és egy egészséges kisbabát kívánok!

2011. ápr. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!