Van itt olyan anyuka, aki többszöri vetélés után szült?
Szia!
Én is két babát vesztetem el,de már van két egészséges fiam.
A harmadik terhességnél kerestem egy jó orvost, aki már a pozitív teszt után írt fel ultrogesztan-t ( + folsavat szedtem) és azt használtam a 12. hétig , majd nála szültem és a negyedik terhességnél is hozzá jártam így vagyok egy két éves kisfiú és egy 6 hónapos kisfiú anyukája.
Sok erőt és kitartást kívánok és egy jó dokit!!
Kaptam utrogestant az 5ik hettol,de biztos vagyok benne hogy nem emiatt maradt meg,az elozoekkel is szedtem.
5.re sikerult.
4 vetélésem volt, közöttük volt egy ikerpár is...
A kislányomnál kaptam Utrogestant (3x2 golyó), folsavat (1x1), magnéziumot (3x1 MgCitrici), rengeteg folyadék (ez is fontos!), és Femibiont (napi 1)
Az Utrot kaptam már a 2-ik után, a többit csak a lányomnál szedtem!
A mostani dokid nem ír fel gyógyszert? Kellene, kérdezz rá nála! Ha nem akar (mert sokan nyomatják a "természetes szelekció" dumát), akkor keress olyat, aki felírja!
Kitartás!
Szia!
Én két vetélés után szültem egy egészséges kisfiút, már 17 hónapos.
Nekem nem írt fel semmilyen gyógyszert a dokim.
Nálunk azt hangoztatják, hogy "csak 3 vetélés után" foglalkoznak a "dologgal"!
Én már teherbeesésem előtt hónapokig szedtem folsavat és Elevitet,néha magnéziumot.
Szerintem a legfontosabb, hogy bízz magadban, töltődj fel, és csak akkor próbálkozzatok újra, ha már tényleg felkészültél, lelkileg és testileg is!
Ne kapkodjátok el!
Sok-sok pozitív gondolat!
Nektek is sikerülni fog!
Sok boldogságot, erőt és egy egészséges kisbabát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!