Kinek hazudott már valaha a terhességi teszt? Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 13:00
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó sajnálom nem lehet, hogy korán mentél dokihoz?
2011. ápr. 28. 10:40
12/18 anonim válasza:
Nem, nem mentem korán. Ha terhes lennék, akkor nem lenne érett petesejtem, azt pedig látott, ami nemsokára kiszabadul!
13/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( Az a baj, hogy én is így vagyok mint te halvány pozi mindegyik tesztem nem erősödik én majd jövőhéten megyek el dokihoz! de nem nagyon reménykedem! :(
2011. ápr. 28. 11:01
14/18 anonim válasza:
Hát halvány poziból én azt mondom bármi lehet. Nem kell feladni sem, de reménykedni se szabad. Itt vagyok rá én élő példa. :( Szerintem csak akkor lehet örülni egy pozi tesztnek ha az már szép erős! Legalább most már ennyivel okosabb lettem én is.
15/18 anonim válasza:
megkérdezhetem melyik volt az a teszt ami pozit mutatott, de mégsincs baba? köszönöm!
16/18 anonim válasza:
A DM-ben kapható One Minute. Kettőt is csináltam belőle és mindkettő pozi lett, az utóbbi még erősebb is lett, persze nem 5 percen belül jelent meg ilyen egyértelműen a 2. csík az igaz. Csináltam egy Rossmanban kapható Facellét is. Azon is később jelent meg a 2. csík, de látható, viszont sokkal halványabban látszik azon, mint a One Minute-n. One Minute teszten teljesen egyértelmű 2 rózsaszín csík van, és forgatni sem kell, látszik, csak halványabb a kontrollnál.
17/18 anonim válasza:
Szia!
Milyen tesztel teszteltél???Érdekelne!
Köszi,ha megírod!!!
18/18 A kérdező kommentje:
facelle teszttel
2011. ápr. 29. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!