Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt? Kinek mi a tapasztalata, véleménye?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert még sose vettem és most szeretnék venni, de nem tudom, hogy melyik a jó, melyik a megbízható.
2009. ápr. 21. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más vált be, így nem hiszem, hogy lesz két egyforma válasz :)

Én mensi előtt 1 nappal Clearbluet csináltam, és rögtön kimutatta, sőt, a mai napig megvan a csík.

Úgyhogy én ezt ajánlom! Mióta késik?

32 hetes

2009. ápr. 21. 23:19
 2/7 A kérdező kommentje:
szia! köszönöm a gyors választ! 11 napja késik, de olyan, mintha meg akarna jönni, mert úgy görcsöl a hasam, mint a mensi előtt szokott. azt hittem meg fog jönni. köszi még1szer! várom a többiek véleményét is!
2009. ápr. 21. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Én vagyok megint. Ennyi késéssel már bármelyik teszt kimutatja, akár délután is.

Én is görcsöltem, de nem jött meg, néha még jobban is, mint szoktam. Aztán a görcsök elmúltak.

Drukkolok, majd írd meg az eredményt! :)

2009. ápr. 21. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én one step tesztet használtam (teszveszen rendeltem). Nekem nagyon jónak bizonyult, első használatnál kimutatta a picurkát. utánna gyorsan csináltam még ugyanebből 4 tesztet, biztos ami biztos. most 5 hetes terhes vagyok.

11 napos késés után már bármelyik teszt kimutatja. Az eredményre én is kíváncsi lennék :-)

2009. ápr. 22. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem volt vérzésem és mindegyik teszt nega lett,aztán vettem PregimaxPlusszt,az mindjárt kimutatta a két csikot!
2009. ápr. 22. 11:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Csináltam ma tesztet és 2 csík van, de nagyon halvány a 2. csík. Nem akartam tesztet csinálni, mert azt hittem megjön, mert nagyon görcsöltem. De nem hiszem, hogy terhes lennék, mert mielőtt meg kellett volna jönnie a mensimnek azelőtt 3-4 nappal voltunk együtt a párommal és csak akkor az egyszer. És mensi előtt nem nagy esély van arra, hogy teherbe essen vki, ráadásul így, h csak akkor egyszer próbáltuk, mert még most döntöttük el, h jöhet már a baba. Szóval, ezért is nem csináltam eddig tesztet, mert nem igazán van esély arra, h babát várok. Az alhasam még mindig fáj, az oldalam szúr hol a jobb, hol a bal + ilyesmi. Lehet meg akar jönni. Csak akkor jönne már meg, mert már 2 hete görcsölök. Sosem szokott ennyit késni csak max. 1-2- napot. Remélem nincs nagy bajom. Nagyon szépen köszönöm még1szer a válaszokat! Jó babázást Nektek!! :) Sziasztok
2009. ápr. 22. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha két csík van akkor babás vagy! Gratulálok!
2009. ápr. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!