Melyik terhességi teszt a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Nektek mi vált be?
Mensim késik 2 napja, teszteltem de - lett:(:(
2011. okt. 18. 15:07
1/3 anonim válasza:
nekem amikor terhes voltam mindegyik kimutatta. medi-lab, gabriel, clear blue. sokan a clear blue-ra esküsznek. az a legjobb.
2/3 anonim válasza:
Én két napos késéskor Gabriel-lel teszteltem, pozi lett, 3 nap múlva megismételtem, akkor is. Mindkét alkalommal reggel, akkor koncentráltabb a hcg, bármit is írnak a tesztre.
Megvettem még előtte délután munkából hazafelé, azt hittem sosem lesz reggel... :)
3/3 anonim válasza:
medi-lab, bár sokan szidják, nekem ez mutatta ki a legkorábban a kislányomat(clear-blue előtt!!!), 10. dpo-n! igaz nagyon halványan..de baba lett belőle, 4 hós már a kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!