Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt? (Lent. )

Figyelt kérdés

Nálunk a gyógyszertárban csak discolor volt. De most olvastam itt, hogy annyira nem megbízható.

5 napja késik.

2009. nov. 16. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már 5 napja késik, akkor bármilyen tesztnek ki kéne mutatnia. Próbáld ki a Gabrielt, az nem annyira drága, de ha extra 10-es érzékenységűt akarsz, akkor én a Qupidot ajánlom. Ez utóbbi elég drága de megbizható.
2009. nov. 16. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én ma--a nemvárt napján--Gabriellel teszteltem ---at:(

Inkább CrearBlue-t vegyél.Nálunk a gyógyszertárben 1285ft.A Gabriel 860ft.

2009. nov. 16. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ne legyetek türlemetlenek lányok! minden teszt jó, csak nem szabad elsietni a tesztelést. A nem várt napján még elég ritka, hogy valakinek annyi hcg legyen a szervezetében, hogy kimutassa a teszt. Várjatok 3-4 napot, és akkor teszteljetek. Elég sok pénzt meg lehet így spórolni, és legalább lelkileg sem törtök össze, miközben lehet, hogy baba van, csak korán teszteltetek. Sok sikert!
2009. nov. 16. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden teszt jó.

A hiba a felhasználóban van, aki túl korán tesztel, aztán nem tudja, miért negatív.

A teszteknek van egy mérési határuk, ez rá van írva a dobozra. Ha a HCG szintje eléri vagy meghaladja a határt, a teszt pozitív lesz.

A teszt akkor lesz negatív, ha a HCG szintje nem éri el a megadott határt. Ez két okból lehetséges:

1) nem vagy terhes

2) terhes vagy, de túl korán teszteltél, a HCG szinte még a mérési határ alatt van

2009. nov. 16. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A mai tesztek már nagyon megbízhatóak. 5 napos késésnél már mindegy, hogy milyet veszel, nem kell a legdrágábbat, sőt állítólag már nem csak az első reggeli vizeletből mutatja ki. A beágyazódás után a HCG mindennap megduplázódik. Ha tesztelsz, azért jobb az elsőből. Ha negatív lenne, akkor valószínű, hogy nem vagy terhes, hanem valami miatt késik. Haelmész orvoshoz, akkor már szerintem, ha terhes vagy a petezsákot látni fogja.
2009. nov. 16. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!