Kinek hazudott már valaha a terhességi teszt? Kinek mi a tapasztalata?
érdekes kérdés....
nekem soha például. volt olyan amikor csak órák múlva jött ki a 2. csík, de tényleg baba volt. van egy halom negatív tesztem is, soha de soha nem csíkosodott be órák múlva sem, ha negatív volt, viszont olyan van, hogy negatív a teszt, mégis van baba, ha pl. korán teszteltél és kevés a hcg.
szóval a lényeg, hogy negatívból még simán lehet pozitív, de ha pozitív, akkor szerintem az baba, bár olvastam már silány minőségű tesztekről, amik becsíkosodtak, mégsem volt terhesség. Ha egy megbízható gyógyszertári teszt lesz pozi, abban már nem kételkednék. de tuti van cáfolat erre is. :)
Még engem se! Viszont barátnőmnél a száradási csík totál úgy nézett ki,mint egy nagyon halvány 2. csík. De sajnos még sem baba volt!
Meg ugye a szellemcsíkot is sokan terhescsíknak veszik!
nekem úgy "hazudott", hogy két halvány pozitív után időre megjött a menszeszem (ezért lett volna jó kivárni azt a bizonyos napot...)
aztán pár hónapra rá a nemvárt napján erős pozitívval "igazat" mondott :)))
Na én majd megírom, ha most hazudtak nekem! :)
Remélem mielőbb kiderül!
15:47-es vagyok
Na kiderült, mert most voltam dokinál és nem látott babát. Tehát nekem hazudtak a tesztek. 3 tesztem van, mindegyik pozitív lett, igaz hogy csak halványan, de ott van egyértelműen mindegyiken a 2. csík! Plusz voltak tüneteim is, így azt gondoltam terhes vagyok. MINDEZEK ELLENÉRE MÉGSEM! Felháborító, hogy ilyen előfordulhatott! :( Soha nem voltak pozi tesztjeim! Most pedig hogy voltak, át is vernek! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!