Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hazudott már valaha a...

Kinek hazudott már valaha a terhességi teszt? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 13:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés....

nekem soha például. volt olyan amikor csak órák múlva jött ki a 2. csík, de tényleg baba volt. van egy halom negatív tesztem is, soha de soha nem csíkosodott be órák múlva sem, ha negatív volt, viszont olyan van, hogy negatív a teszt, mégis van baba, ha pl. korán teszteltél és kevés a hcg.

szóval a lényeg, hogy negatívból még simán lehet pozitív, de ha pozitív, akkor szerintem az baba, bár olvastam már silány minőségű tesztekről, amik becsíkosodtak, mégsem volt terhesség. Ha egy megbízható gyógyszertári teszt lesz pozi, abban már nem kételkednék. de tuti van cáfolat erre is. :)

2011. ápr. 27. 13:36
 2/18 anonim ***** válasza:
Nálam is ha negatív volt akkor még hónapok múlva is negatív volt(és nem is volt baba),ha pozitív lett,akár nagyon halvány az még mindig poztív és babát mutatott!
2011. ápr. 27. 14:03
 3/18 anonim ***** válasza:

Még engem se! Viszont barátnőmnél a száradási csík totál úgy nézett ki,mint egy nagyon halvány 2. csík. De sajnos még sem baba volt!

Meg ugye a szellemcsíkot is sokan terhescsíknak veszik!

2011. ápr. 27. 14:07
 4/18 anonim ***** válasza:
A vaterás one step sokszor becsapott.
2011. ápr. 27. 14:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt a teszveszes teszt.
2011. ápr. 27. 14:52
 6/18 anonim ***** válasza:

nekem úgy "hazudott", hogy két halvány pozitív után időre megjött a menszeszem (ezért lett volna jó kivárni azt a bizonyos napot...)

aztán pár hónapra rá a nemvárt napján erős pozitívval "igazat" mondott :)))

2011. ápr. 27. 15:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Még soha nem hazudott egyféle teszt sem.
2011. ápr. 27. 15:45
 8/18 anonim ***** válasza:

Na én majd megírom, ha most hazudtak nekem! :)

Remélem mielőbb kiderül!

2011. ápr. 27. 15:47
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem hazudott! 2 hónap alatt 3 tesztet csináltam meg, természetesen nem egyszerre,hetek teltek el egy-egy teszt elvégzése között. Mégis úgy éreztem, hogy valami nincs rendben, majd az orvos közölte, hogy 11 hetes terhes vagyok. Menszesz nem maradt el, gyógyszert szedtem, így a megvonásos vérzés jelentkezett, egyéb tüneteim voltak. Mindhárom teszt különböző volt.
2011. ápr. 27. 23:19
 10/18 anonim ***** válasza:

15:47-es vagyok

Na kiderült, mert most voltam dokinál és nem látott babát. Tehát nekem hazudtak a tesztek. 3 tesztem van, mindegyik pozitív lett, igaz hogy csak halványan, de ott van egyértelműen mindegyiken a 2. csík! Plusz voltak tüneteim is, így azt gondoltam terhes vagyok. MINDEZEK ELLENÉRE MÉGSEM! Felháborító, hogy ilyen előfordulhatott! :( Soha nem voltak pozi tesztjeim! Most pedig hogy voltak, át is vernek! :(

2011. ápr. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!