Ez pozitívnak számít? (Bővebben lent)
Az 1. csík határozott vastag erős rózsaszín. (ha csak ez lenne jelen az egyértelműen negatív lenne)
A 2. csíkon pedig egy határozott vékonyabb rózsaszín vonal jelent meg, de a sáv is látszik csak sokkal halványabban.
Úgy néz ki, mint egy halvány pozi, azzal a különbséggel, hogy a 2. csíkon az egyik széle jóval erősebb!
Kedves utolsó hozzászóló!
Sajnálom, ha tényleg méhenkívülid van, nem értem mitől lehet ez, én úgy tudom, hogy nagyon ritka, hogy valakinek méhenkívüli terhessége legyen.
Én most jöttem haza a dokitól és sajnos nem látott babát a pozitív tesztek és tüneteim ellenére,úgy vizsgált meg, ahogy kértem (de nem tudom miért szánja rá magát ilyen nehezen a hüvelyire...). Viszont látott egy 18 mm-es megérett petesejtet, ami mostanában fog kiszabadulni, meg körülötte még sok apró érő kis petesejtet. Azt mondta minden rendben van, cisztám sincsen, de babám sincs! :( Úgyhogy engem átvertek ezek a tesztek. Nem tudom miért jelent meg rajtuk a 2. csík és nem tudom miért voltak tüneteim is még hozzá, ilyenben még sose volt részem. Arra is gondoltam, hogy lehetséges, hogy elkezdődött egy terhesség, csak nem tudott folytatódni valamiért? Ezt már elfelejtettem megkérdezni tőle. De remélem, nem ez a helyzet, mert akkor máskor is így járhatok, hogy sikerül megfogannia a babának csak nem folytatódik a terhesség...
15. ciklusnapomon vagyok. Szerintem holnap fog megrepedni a tüszőm. Majd teszünk a baba érdekében az biztos! Már nagyon szeretnénk, hogy végre sikerüljön!
Átlagban amúgy 29 naposak a ciklusaim, de az utóbbi két vérzésem nem volt olyan óramű pontosságú meg másabb volt. Az egyik késett vagy 2 napot, az utóbbi meg 1 nappal korábban jött és előtte pecsételgettem picit. Azért tesztelgettem, mert nagyon kevés vérzésem volt (1 napos!) és mert abszolút nem görcsöltem valamint voltak tüneteim, ami alapján azt hittem, sikerült a baba. De sajnos most se jött össze.
Hát próbálkozunk tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!