Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitívnak számít? (Bővebbe...

Ez pozitívnak számít? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az 1. csík határozott vastag erős rózsaszín. (ha csak ez lenne jelen az egyértelműen negatív lenne)

A 2. csíkon pedig egy határozott vékonyabb rózsaszín vonal jelent meg, de a sáv is látszik csak sokkal halványabban.

Úgy néz ki, mint egy halvány pozi, azzal a különbséggel, hogy a 2. csíkon az egyik széle jóval erősebb!

2011. ápr. 27. 11:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szia! furi egy dokid van... Nekem eddig ha nődokimhoz mentem mindig hüvelyuh-t csinált! egy terhességet ami 12.hét előtti azt nem is lehet hasi uh-val látni...a hüvelyivel azért már "illik" észrevenni a 6 hetes terhességet, pláne ha méhen velüli,hisz ilyenkor már szívhang is lehet. Nekem méhenkívülinél szepmtemberben hüvelyuh-val azonnal észrevették a jobb petevezetőben a 9mm-es petezsákot és benne az embriót. a tesztek pedig pozitív irányba nem tévednek, nekem most szintén 5 pozitív tesztem már van,de sajnos úgy néz ki megint méhenkívüli:(
2011. ápr. 28. 09:57
 22/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

Sajnálom, ha tényleg méhenkívülid van, nem értem mitől lehet ez, én úgy tudom, hogy nagyon ritka, hogy valakinek méhenkívüli terhessége legyen.

Én most jöttem haza a dokitól és sajnos nem látott babát a pozitív tesztek és tüneteim ellenére,úgy vizsgált meg, ahogy kértem (de nem tudom miért szánja rá magát ilyen nehezen a hüvelyire...). Viszont látott egy 18 mm-es megérett petesejtet, ami mostanában fog kiszabadulni, meg körülötte még sok apró érő kis petesejtet. Azt mondta minden rendben van, cisztám sincsen, de babám sincs! :( Úgyhogy engem átvertek ezek a tesztek. Nem tudom miért jelent meg rajtuk a 2. csík és nem tudom miért voltak tüneteim is még hozzá, ilyenben még sose volt részem. Arra is gondoltam, hogy lehetséges, hogy elkezdődött egy terhesség, csak nem tudott folytatódni valamiért? Ezt már elfelejtettem megkérdezni tőle. De remélem, nem ez a helyzet, mert akkor máskor is így járhatok, hogy sikerül megfogannia a babának csak nem folytatódik a terhesség...

2011. ápr. 28. 10:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó válaszoló volnék. Igaz nem írtad,hogy ciklusban hányadik napon vagy, de ha most látnak 18 mm-es tüszőt,ami tényleg már majdnem érettnek számít (20 mm-től már érett), akkor most vagy peteérés idejében. Milyen ciklusaid vannak? Nem jött meg mostanában, azért teszteltél? a tesztekről (sajnos már tapasztalt róka vok, 5 inszem, 4 lombik után, ebből petevezető repedéssel járó méhenkívüli és jelenleg is lehet , hogy megint az,vetélés..)szóval a hcg tesztek és az ovulációt jelző tesztek mutathatnak pozitívat olyankor amikor nem is terhesség áll fenn, hanem peteérés van. sokan "jóstesztként" használják az ovutesztet,mielőtt megjönne nekik, és pozitívat jelez,mintha ovulációjuk lenne,holott már rég túl vannak az ovuláción. viszont az ilyenkor végbemenő hormonális változások az ösztrogén szint változása miatt hasonlóan reagálhatnak a tesztek. Nekem mindig mondta a dokim,hogy álpozitív teszt nincs, csak álnegatív. És én már milliónyi tesztet elhasználtam amikor nem voltam terhes tuti negatív volt, még órák,sőt volt hogy másnap kukáztam ki:), de akkor is. amikor babás voltam, mint most is, akkor fél percen belül megjelent a két csík:) 5 különböző tesztet is csináltam naponta, és mindig egyértelmű volt a két csík. Csak ahogy írtam,most úgy néz ki vagy megszakadt a terhesség, vagy megint méhenkívüli lettem,amit majd a jövő heti uh tud véglegesen megerősíteni , vagy kizárni. Igen ritka jelenség a m.kívüli, ráadásul nekem sosem voltak gyulladásaim, de az előző m.kívülinél a szövettan a kivett petevezetőben a terhességi szöveteken kívül csomókat talált. tehát elvolt záródva, pedig 2007-ben volt laparom, akkor még minden rendben volt bent. sajnos aki már volt méhenkívüli mint én, annak nagy az esélye egy újabb m.kívülire:( egy biztos, a hüvelyuh. az ami bármi problémát idejekorán észlelni képes, épp azért,mert az apró dolgok is észrevehetőek általa, a hasi uh. erre nem képes, nem véletlen,hogy a korai terhességben sem hasi uh.-at csinálnak, hanem csakis hüvelyit. a 18mm-es tüsző pedig hamarosan megreped, tehát hajrá:) és esély van a babára:) szió
2011. ápr. 28. 15:12
 24/24 A kérdező kommentje:

15. ciklusnapomon vagyok. Szerintem holnap fog megrepedni a tüszőm. Majd teszünk a baba érdekében az biztos! Már nagyon szeretnénk, hogy végre sikerüljön!

Átlagban amúgy 29 naposak a ciklusaim, de az utóbbi két vérzésem nem volt olyan óramű pontosságú meg másabb volt. Az egyik késett vagy 2 napot, az utóbbi meg 1 nappal korábban jött és előtte pecsételgettem picit. Azért tesztelgettem, mert nagyon kevés vérzésem volt (1 napos!) és mert abszolút nem görcsöltem valamint voltak tüneteim, ami alapján azt hittem, sikerült a baba. De sajnos most se jött össze.

Hát próbálkozunk tovább...

2011. ápr. 28. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!