Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitívnak számít? (Bővebbe...

Ez pozitívnak számít? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az 1. csík határozott vastag erős rózsaszín. (ha csak ez lenne jelen az egyértelműen negatív lenne)

A 2. csíkon pedig egy határozott vékonyabb rózsaszín vonal jelent meg, de a sáv is látszik csak sokkal halványabban.

Úgy néz ki, mint egy halvány pozi, azzal a különbséggel, hogy a 2. csíkon az egyik széle jóval erősebb!

2011. ápr. 27. 11:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
bocs, most látom, hogy múlt héten is teszteltél--- előző voltam. visszavonva javaslatom :)
2011. ápr. 27. 12:48
 12/24 A kérdező kommentje:

Na bejelentkeztem a dokihoz. Holnap reggel megyek és mondtam neki, hogy hüvelyi UH-n nézzen meg!

Azt mondta, hogy még nem biztos hogy látni fog valamit, így ha netán nem lát semmit, még akkoris lehetek terhes...

Én viszont úgy fogom fel, ha holnap nem lát semmit hüvelyi UH-n, akkor nincs baba.

Majd megírom az eredményt. Én amúgy nem számítok arra, hogy lenne baba, pedig jó lenne nagyon.

2011. ápr. 27. 13:05
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha ennyi idő után sem lát semmit, akkor gyorsan keres másik dokit! Hüvelyin már látnia kell, ha van valami!
2011. ápr. 27. 13:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Meg azt is mondta, hogy hüvelyi UH-t csak kövér nőknél kell alkalmazni...tehát csodálkozott hogy én ezt kérem tőle, mivel én nem vagyok kövér...
2011. ápr. 27. 15:27
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez a doki egyszerűen hülye!
2011. ápr. 27. 15:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Az én orvosom minden nőnél hüvelyi UH-t csinál az első 12 hétben, csak utána jön a hasi UH, teljesen mindegy, hogy hány kg a kismama. Ez szerintem is hülyeség.

Egyébként meg azt írtad, hogy azt mondta az orvos, hogy ha nem is fog még látni semmit, akkor is lehetszt terhes. Ezzel belátta, hogy a hasi UH nem az igazi...

2011. ápr. 27. 15:44
 17/24 A kérdező kommentje:

De úgy mondta, hogy ha most hüvelyin nem lát semmit, akkor is lehetek még terhes!!

Mivel én kiköveteltem tőle, hogy hüvelyin nézzen meg most, ne pedig hasin!

2011. ápr. 27. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez butaság! Ha elvileg már majdnem 6 hetes leszel csütörtökön, akkor olyan nincs, hogy nem lát semmit. Ha nem fog látni semmi, akkor nem vagy terhes!
2011. ápr. 27. 16:01
 19/24 A kérdező kommentje:

Ezt én is így gondolom, hogyha most nem lát semmit a hüvelyin, akkor nem vagyok terhes.

Nem tudom miért mondta ezt, hogy még nem biztos, hogy látszik...én is mondtam neki, hogy már most akkor látszódnia kell! Olyan, mintha nem lenne biztos abban, hogy ő tényleg meg tudja-e állapítani (számára ilyen "korán")...

ez kicsit nyugtalanít engem.

2011. ápr. 27. 16:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem akarsz dokit váltani? Egyre nagyobb hülyeségeket olvasok. Először azt mondja, hogy a Duphaston árthat, most meg ez az UH...meg, hogy még lehet, hogy nem fog semmit látni.. te jó ég, milyen idős ez az orvos? Remélem nagyon fiatal, más mentsége nincs...
2011. ápr. 27. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!