Ez pozitívnak számít? (Bővebben lent)
Az 1. csík határozott vastag erős rózsaszín. (ha csak ez lenne jelen az egyértelműen negatív lenne)
A 2. csíkon pedig egy határozott vékonyabb rózsaszín vonal jelent meg, de a sáv is látszik csak sokkal halványabban.
Úgy néz ki, mint egy halvány pozi, azzal a különbséggel, hogy a 2. csíkon az egyik széle jóval erősebb!
Nem tudom megmutatni, mert nincs fényképezőgépem sajnos.
Ez terhességi teszt amúgy.
Határozottan lászik a 2. csík, csak az egyik széle erősebb.
Köszi, hát én nem tudom mit gondoljak.
Épp azon gondolkodom, hogy elmenjek-e holnap dokihoz, hátha már lát valamit. Szerintem már látni kell ha van baba...
Mert nem vagyok biztos benne és állandóan ezen töröm a fejem, hogy vajon létezik, vagy sem? Múlthéten is volt egy halvány pozi tesztem, az még halványabb volt szerintem, ott nem látszott ilyen erősnek a széle...
Akkor ez már erősebbnek számít, ha a széle erősödött?
Szia! Ha ott a második csík, akkor gratula. :) Nekem is borzasztóan halvány csíkkal kezdte. :) Vannak olyan tesztek, pl. One step és X-epil, amik halványak, véknyak, de attól még mutatják a tutit. :)
Nekem a Clorax Besure (DM) jött be a legjobban. :) Azon szépen erősen látszott. :)
Jó egészséget! :)
Csak azért nem tudom, hogy most látna-e valamit, mivelhogy múlthét kedden már voltam nála és akkor még nem látott semmit...igaz, hasi UH-n nézett akkor, lehet hogy ezért...
Valószínű, mindjárt felhívom és bejelentekezek hozzá holnapra. Ha nem fog látni semmit, akkor úgy fogom fel hogy nincs baba és várni fogom a következő vérzésem...mást nem tudok tenni.
az első pozitív után én még csináltam két tesztet, és azért csak kettőt, mert nagyon erősen/egyértelműen pozitív volt az összes.
javaslatom: tesztelj még, ha pozitív volt már több, mint egy hete, akkor most egyértelműen pozitívnak kell lennie.
(egy hét alatt megsokszorozódik a hcg szint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!