Nem várom Ápr.30-ára. Mensi elött egy héttel már szoktam szédülni, hányingerem szokott lenni. Most semmi jel nem mutatkozik csak fáj sokszor az alhasam. Lehet baba a dologban? Van még aki kb. arra nem várja amire én? Vannak jelei?
De jó neked, gratula! És ez már biztos? Ma teszteltél? És ki is vagy? :) Kérdező, neked is szorítok!
Nekem új kör kezdődött, tegnap este megjött. Végre vége a várakozásnak, legalább ennek lehet örülni :)
Egyre hosszabbak a ciklusaim valamiért, szerintetek el merjem kezdeni szedni a Premenst?
Á.
sziasztok kinek sikerült?? gratulálok!!!!! nekem is új kör, 1 órája jött meg...ebben a hónapban a szokásos 25 helyett 28 napra...én most szedem tovább a terhességi vitamint, szelént és most állok neki a barátcserjének. én a premenst nem ismerem...
V.
Vercsi, milyen barátcserjét szedsz? Én is gondolkoztam rajta, de olvastam jót is, rosszat is. Nekem a palástfű tea is csak bekavart, ezért nem nagyon merem elkezdeni, nehogy még tovább rontsa a helyzetet. A Premens is barátcserjét tartalmaz egyébként.
Én is szedem a gravidát, folsavat, meg az E vitaminon gondolkozom még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!