Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak előzetes jelei annak,...

Vannak előzetes jelei annak, hogy a későbbiekben nem fog összejönni a baba?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, egyelőre még védekezünk a párommal, tablettát szedek. De mostanában valamiért rettegek attól, hogy majd ha 1-2 év múlva próbálkozni akarunk nem fogok teherbe esni.Nem tudom mitől lehet ez, egyszerűen félek tőle, szívem szerint már most abbahagynám a fogamzásgátló szedését és elkezdenék próbálkozni, hogy egyáltalán sikerül e. Volt már h elfelejtettem bevenni egy szemet, utána megszakítással védekeztünk egy hétig ilyen esetekben. De nem estem teherbe így sem(igaz,h nem is akartam, de ilyen sok esetből egyszer sem történik meg?) ... attól félek, talán azért mert meddő vagyok. Vannak jelei esetleg? Vagy alaptalanul aggódom és össze fog jönni a kisbaba ha már megvan neki az anyagi háttér? (ugyanis csak eddig akarok várni vele)
2009. jan. 12. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

hát ez a pillangó effektus. Ha valamitől félsz nagyon be is következik. Nem szabad ilyenre gondolni!! Ha még akartok várni a babával foglald el magad, és ne ezen járjon az eszed.

Nem hinném hogy ne jönne össze.

2009. jan. 12. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom mit érzel, mert én is így voltam, és vagyok is vele, de az előttem szólónak teljesen igaza van. A baba jövetele egyébként mindenkinél változó, sőt egy embernél is az első rögtön összejön a másodikra pedig akár 1 évet is kell várni, vagy fordítva. Én a meddőséggel kapcsolatosan azon az állásponton vagyok, hogy az orvotudomány annyira fantasztikus, hogy igazán meddő alig pár százalék van. Nagyon sok lehetősége van azoknak a pároknak akiknek nehezen jön össze a baba, te is meglátod ha olvasgatsz ezen a fórumon.
2009. jan. 12. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy voltam, mint te. Én is azt mondtam 2007 elején, mikor nekiláttunk a babaprojektnek, hogy most minden adott, most nem fog sikerülni....a mai napig is próbálkozunk sajnos :(

Ha az ember tudja, hogy elesik, előtte leül ugye...

Ha tudtam volna előre, hogy így lesz, pár évvel előbb nekiálltunk volna.

Mert nálunk az idő is sürget már:Én 31, párom 37 éves, és 2 gyereket szeretnénk igazából.

Sok sikert nektek!

2009. jan. 12. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én 24éves lány vagyok, és nálam is ugyan ez volt a helyzet kb 19 évesen.Kreáltam magamnak a problémát, h nem esek majd teherbe, stb..

aztán addig, adddig, h megcsináltam magamnak a bajt...PCO_m lett, ez azt jelenti, hogy a petefészkeim teli vannak cisztával, de semmi egyéb tünetem nincs.

No, és akkor most lehet találgatni, hogy talán tudatalatt éreztem, hogy valami probléma van, vagy pedig tényleg beszugeráltam magamnak a paroblémát?

2009. jan. 12. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinte válaszokat! igazatok van, nem szabad bebeszélni a problémát addig, amíg semmi jele nincs...inkább arra gondolok majd folyamatosan, h a gyógyszer abbahagyása után azonnal összejön a baba :) sajnos elfoglalni nem tudom magam, mert a gondolataim mindig ekörül forognak, de megpróbálom pozitív irányba forgatni :) szurkolok azoknak, akik most próbálkoznak!
2009. jan. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!