Nem várom Ápr.30-ára. Mensi elött egy héttel már
szoktam szédülni, hányingerem szokott lenni. Most semmi
jel nem mutatkozik csak fáj sokszor az alhasam. Lehet baba
a dologban? Van még aki kb. arra nem várja amire én?
Vannak jelei?
én ma vettem Lily gyorstesztet és azt bármely napszakban meglehet csinálni. Szerintetek ma vagy inkább holnap reggel teszteljek?
2011. máj. 2. 16:48
52/79 anonim válasza:
Kimaradt mensi után szinte mindegy,de azért a reggeli jobb lenne.
Mi nekünk meg úgy néz ki hogy inszemünk lesz.Tökéletesek lettek lettek az eredményeim,és így azt mondták próbáljuk meg azt.Bár még kell egy HSG :-( Ha az is jó akkor inszem,ha nem akkor köv. hónapban lombik.De a doki nagyon pozitív-és az még se olyan "mű"!Jó lenne még 1 héten belül túllenni rajta.És akkor lehet hogy csak egy hónap lesz kösztünk csajok :-)!Moncsi
2011. máj. 2. 19:02
53/79 anonim válasza:
Én is a reggeli tesztelést ajánlom! Én is holnap reggel tesztelek! Írd meg mindenképp az eredményt!
Moncsi, neked meg drukkolok a jó eredményhez, utána meg a sikeres inszemhez!!
2011. máj. 2. 19:22
54/79 anonim válasza:
Köszi!Igen bizunk benne.Remélem hamar túl leszek a vizsgálaton,holnap kérek időpontot.Remélem olyan hamar kapok,hogy nem lesz időm megijedni :-) nevet?!Légyszi?!Moncsi
2011. máj. 2. 20:47
55/79 anonim válasza:
Bocs, Vercsi voltam :) Akkor drukkolok...
Nekem a mellem még fáj, de bő vizes folyásom volt és most mintha egy kis vérfolt lett volna a wc-papíron...úgyhogy szerintem nekem is sztornó ez a hónap...de még van remény amíg meg nem jön...
2011. máj. 2. 21:00
56/79 anonim válasza:
Jó reggelt! Negatív lett a teszt. Erről ennyit. Júliusban irány a meddőségi központ. Moncsi követlek!! Még mindig megy a drukk! Azért még jelentkezz, hogy mi újság, ha gondolod, írj privibe! Sziasztok!
2011. máj. 3. 09:26
57/79 anonim válasza:
Ja és újra elfelejtettem, Vercsi voltam!
2011. máj. 3. 09:26
58/79 anonim válasza:
Én is bejelentkezem. Még nem jött meg, a barnázás egyenlőre abbamaradt, viszont a tegnap reggeli teszt full negatív volt. Egyenlőre várok. Nagyon nem reménykedem. Ha esetleg nem jönne meg, hét vége felé megint tesztelek egyet. Á.
2011. máj. 3. 11:02
59/79 A kérdező kommentje:
Nekem is negatív lett a teszt de még mindig nem jött meg :S:( Kérdező voltam.
2011. máj. 3. 17:40
60/79 anonim válasza:
Hát akkor most mindenki várakozó állásponton? Nekem még mindig nem akar megjönni...nem értem ezt az egészet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!