Nekünk, akiknek megjött, most májusban nem várjuk, csatlakoztok?
:)
hú kicsit értelmetlen...szóval múlt hónapban is volt egy kérdésem és jó sokan lettünk, sokaknak lett pozi a teszt is, de párunknak megjött sajnos. Viszont jó volt együtt izgulni és biztatni egymást. Akinek van kedve és úgy érzi a május a mi hónapunk, csatlakozzatok! Nekem hónap végén lesz peteérésem és május 14.-re NEM várom.
Van valakinél valami jó hír?
Nekem sajna megjött, úgyhogy bízom a következő hónapban...
Nektek továbbra is szurkolok! ;)
én ma teszteltem egy negatívat, bár még csak a 10. dpo-n vagyok, reménykedek....
sajnálom, hogy megjött, ha nekem is megjön, kezdhetjük együtt a következő hónapot. :)
mai tesztem már erősebb, időn belül kijött, de még mindig nehéz elhinnem...:)
de de a hasam nagyon érzem, folyamatos nyomást, de már a pé óta, kicsit húzó érzés, a cicim egyre jobban fáj, mondjuk elkezdtem a progeszteron pótlást, a dokim tegnap mondta, hogy szedjem azonnal, szóval lehet, hogy az még jobban felerősíti a tüneteket.
Megkérdezhetem, hogy miért kell pótolnod a progeszteront?
Én hétfőn teszteltem pozitívat, de még nem is beszéltem orvossal, majd két hét múlva gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!