Nekünk, akiknek megjött, most májusban nem várjuk, csatlakoztok?
:)
hú kicsit értelmetlen...szóval múlt hónapban is volt egy kérdésem és jó sokan lettünk, sokaknak lett pozi a teszt is, de párunknak megjött sajnos. Viszont jó volt együtt izgulni és biztatni egymást. Akinek van kedve és úgy érzi a május a mi hónapunk, csatlakozzatok! Nekem hónap végén lesz peteérésem és május 14.-re NEM várom.
Sziasztok én május 8-9-re nem várom. Nekünk ez lesz a 7. próbálkozásunk. Egy hónapja szedek L-Thyroxint magas TSH-ra. Remélem már lesz eredmény és tényleg csak ennyi a gond.
Nálatok minden rendben? Voltak már kivizsgálásaitok?
Kedves Kerdezo!
Szerintem a One Step teszt jo :)Nekem bevalt :)
Ugyan mi csak nyaron kezdunk probalkozni a 2.babaval (van mar egy 22 honapos fiunk) de nagyon szurkolok nektek.
Sziasztok!
Csatlakoznek, en majus 5re nem varom. Ez az elso probalkozos honap, nagyon optimista vagyok. Es uugy szurkal a hasam.
Drukkolok mindenkinek
Hi, en majus 13-ra nem varom,mar ha ez a cilusom is 28napos lesz,mint iden mindegyik.
De en ebben a ciklusban teherbe is esek mar. Ezt tervezem :)
Én ma csináltam tesztet (május 4-ére nem várom), de sajna nem lett pozitív. Pedig minden nap szurkál a petefészkemnél, tegnap este igazán fájt a méhemnél is, de hát még nem mutat semmit...
Csak remélem, hogy pár nap múlva pozitív lesz a teszt/nem jön meg...
Utolsó: Neked szurkolok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!