Nekünk, akiknek megjött, most májusban nem várjuk, csatlakoztok?
:)
hú kicsit értelmetlen...szóval múlt hónapban is volt egy kérdésem és jó sokan lettünk, sokaknak lett pozi a teszt is, de párunknak megjött sajnos. Viszont jó volt együtt izgulni és biztatni egymást. Akinek van kedve és úgy érzi a május a mi hónapunk, csatlakozzatok! Nekem hónap végén lesz peteérésem és május 14.-re NEM várom.
Szia!
Én május 5re nem várom. De szurkolok Neked! Mi most próbálkoztunk először, ez volt az első hónap. Az első babámnál első alkalomra minden szuper volt! (Épp most kelt fel az "eredmény" :)) Te mikor tesztelnél a helyemben? (28 napos ciklusom van)
Szóval, mindent bele! ;)
Hali!
Bár én csak jövőhéten megyek hicosys-ra és peteérésem csak utána lesz én is nagyon szeretnék májusban teherbeesni!Szép lenne végre 32.-ik szülinapi ajándékomnak egy pozitív teszt így négy sikertelen év után első babára várva!!!
Szorítok mindenkinek!!!
Gy.
de jó, megint vagyunk páran!:)
nekem is van egy 27 hónapos kisfiam, aki első hónapban összejött. januárban kezdtünk a tesóval próbálkozni, februárban terhes lettem, de 6 hetesen elvetéltem, úgy néz ki progeszteron hiány miatt, úgyhogy már kaptam gyoygit amit szednem kell majd, ha pozi a teszt. 1 hónap pihi volt, aztán a következőben kúpoznom kellett mert méhszájgyulladásom volt, meg nagyon stresszes volt, elveszítettük a férjem nagyiját, szóval tudtam, hogy nem fog sikerülni. Most viszont nagyon remélem, hogy sikerül!!!Szedek E vitamint és folsavat. Mindenkinek drukkolok, írjatok ha van valami fejlemény!:)
2. válaszolónak, nekem mindkét terhességemet a nemvárt előtt 4 nappal a 10-es érzékenységű teszt kimutatta, de jobb kivárni a nemvárt napját (már aki bírja :D )
én most One Step tesztet rendeltem a netről, de nem tudom az milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!