Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon jól érzem hogy esetleg...

Vajon jól érzem hogy esetleg jön a baba?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban annyira érzem minden porcikámmal, hogy sikerülhetett a baba végre....Talán korábban volt peteérésem mint középidő.Kb.11 napja történhetett a csoda ha történt.És múlthét közepe óta enyhén olyan érzésem van a hasamban mint mikor megvan a mensi.És tegnap óta erős fém ízt érzek a számban.Ma csináltam egy 25ös tesztet.Szerintetek?

[link]

[link]

2011. ápr. 26. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem ez egy negatív teszt..:( De remélem nincs igazam!
2011. ápr. 26. 09:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Én se látok második csíkot:-((
2011. ápr. 26. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem látok csíkot :(

De tesztelj pár nap múlva újra, hátha csak korai volt!

2011. ápr. 26. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
11dpo-n a 25-ös teszt még nem valószínű, hogy pozitívat mutat,m de amikor én terhes lettem, már a 10. dpo-tól éreztem a fémes ízt a számban, szóval akár ez lehet egy tünet is :-) 3-4 nap múlva tesztelj, akkor már mutatja, ha van baba.
2011. ápr. 26. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én halványan látok egy második csíkot! De alig vehető észre az első képen de gondolom szabad szemmel te jobban látod! Drukkolok Majd írj!!!
2011. ápr. 26. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem van ott valami!!drukkolok!!!
2011. ápr. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!