Nem jó teszt? 3 egymás után lehet rossz?
Mióta késik?
Mert nekem 6 napos késéssel kimutatta a teszt a pozitivot,tescoban vettem pregimax plus teszt,már 6 hós a pici lány,a tesztet eltettem és rajta van a 2 csik:) még mindig.
Hát reggeli első vizeletből célszerűbb lenne a tesztelés!
elvileg az hogy délután csináltad az nem befolyásolhatja hogy elmosódik-e vagy sem!
kazettás, csepegtetős a teszt? vagy pisibemártós?
nem lehet hogy túl sok nedvesség éri a papírt, tesztcsikot? vagy lehet hogy kevés és a közepe azért fehér....
(de szerintem inkább sok a nedvesség, akkor mosódhat el!)
Próbáld meg kevesebbel, mert annak nagyon kicsi a valószínűsége hogy három tesztből három rossz legyen!
És ha megszárad a teszt akkor sem lehet értékelni? vagy akkor mit mutat? nem lehet belőle kivenni két vagy egy csikocskát?
Szia!
Ez 3 egyforma teszt volt? Szerintem vegyél egy negyediket is és holnap reggel első vizeletből csináld meg. Nekem pisibe mártós kimutatta egyből. Ez szeptember végén volt, eltettem elmékbe és még most is látszik rajta a 2 csík. ONE STEP terhességi teszt, zöld a doboza. Úgy emléxem 900 Ft körül volt. Próbáld ki ilyennel!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!