Mi olvashato le a görbémböl?
Figyelt kérdés
[link] AAz lh tesztemen az elöbb,a t csik picit volt csak hhalványabb mint a c csik,és van tojasfehérje szerü nnyákom is.2009. márc. 4. 19:32
1/3 anonim válasza:
Ha kicsit is halványabb, az még nem pozitív sajnos.
Ha csak a hődet nézem, azt mondanám, hogy már megvolt a peteérésed a 13-ik napon. Ha még egy pár napig magas marad a hőd, akkor így volt.
Láttam már olyat, hogy valakinek csak napokkal később jelezte az ovu teszt a peteérést, bár ez elég ritka...
Azért az is lehet, hogy még csak probálkozott a szervezeted, és pár nap múlva lesz még csak a peteérés, amit jelezhet a teszt.
Hú, kíváncsi vagyok a holnapi hődre!
És próbáld meg max. 15 perces eltéréssel mérni a hődet!
2/3 A kérdező kommentje:
Az igazság az,hogy ez az elsö honapunk,hogy hömérözök,tesztezek meg ilyesmi,a nyákom is ma néztem elöször,a nögyogyaszom ajanlotta és ö mondta,hogy lehet barmikor pém,mert 2honapja hagytam abba a fogit,és nem igazán volt még eddig pontos a ciklusom.
2009. márc. 4. 20:02
3/3 anonim válasza:
Megnézted mit ír a teszt? Mármint hogy neked hányadik napon kell csinálnod? Tudom azt írtad, hogy még nem állt vissza a mensid de szerintem próbálkozz tovább vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!