Holnap leszek az inszem 10-dik napján. Merjek tesztelni?
Szia nekünk is inszemmel sikerült.
Ha félsz a csalódástól, inkább ne tesztelj.
Ha mégis tesztelnél, semmiképpen se a 10. napon, mert szerintem túl korai. nekem a 13. napon reggel lett erős pozitív a Clearblue. Másnap kellett volna megjönnie.
Clostit szedtél előtte? Hány napos ciklusokat csinált neked? Mert ha a mensi napján tesztelsz, akkor más esetleg kimutatja, de lehet, hogy még akkor sem!
tehát: elkeseredni, feladni tilos, csak a pozitív gondolkozás megengedett!!
:)
nagyon szurkolok! V.
Szia, szerintem se tesztelj, mert úgyse mutatja ki, még most ágyazódik be ha minden igaz! Rá 4-5 napra mutatja ki a hormont a teszt, szóval inszem után 14.napra kb. Nekünk 2.ik sikerült, 14. napon teszteltem pozitívat!
Sok sikert!
10 napon 20 mm az szép nagy. Jó alapanyag :)
a 14. napnál előbb ne tesztelj semmiképp, de még jobb, ha kibírod egy-két napig.
A barnázásról azt olvastam itt, hogy a beágyazódás is lehet.
A legjobb, amit tehetsz, hogy elfelejted a dolgot! Én is falra másztam ettől a tanácstól, de nekünk bevált: elsőre sikerült.
Minden jót, majd írd meg, mi lett. V.
Hello!
Az első inszemem nekem is sikerült!A 14.-dik napon volt pozitív a tesztem.Még ne tesztelj,túl korai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!