Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap leszek az inszem...

Holnap leszek az inszem 10-dik napján. Merjek tesztelni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 19:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Az első 7 napban éreztem szúrkálást,puffadást és ez elmúlt azóta pedig vizes folyásom van, és barna folt van minden nap a fehérneműmön. Mitől lehet ez? Nagyon félek, hogy most is csalódni fogok....
2009. márc. 4. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképp se tesztelj! Nem fogja kimutatni a teszt, mégha terhes is vagy! A 13. DPO előtt nagyon kevés esély van arra, hogy + legyen, esteleg, ha nagyon sok hormonod termelődik, de ez ritka. Várd meg a hétfő reggelt!!!!!!!!!!!
2009. márc. 4. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekünk is inszemmel sikerült.

Ha félsz a csalódástól, inkább ne tesztelj.

Ha mégis tesztelnél, semmiképpen se a 10. napon, mert szerintem túl korai. nekem a 13. napon reggel lett erős pozitív a Clearblue. Másnap kellett volna megjönnie.

Clostit szedtél előtte? Hány napos ciklusokat csinált neked? Mert ha a mensi napján tesztelsz, akkor más esetleg kimutatja, de lehet, hogy még akkor sem!

tehát: elkeseredni, feladni tilos, csak a pozitív gondolkozás megengedett!!

:)

nagyon szurkolok! V.

2009. márc. 4. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:
És szerinted ez a vizes folyás, meg a barna a bugyimon, az nagyon nagy baj? Mitől lehet??
2009. márc. 4. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
szia. Ez volt az első closy hónapom. A 10-dik napon lett a domináns tüsző 20 mm-es lett. Az inszem a 13-dik napon volt, a cikluson 28 napos, tehát napra pontosan a felénél történt az inszem.
2009. márc. 4. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:
És neketek hányadik inszemre sikerült?
2009. márc. 4. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem se tesztelj, mert úgyse mutatja ki, még most ágyazódik be ha minden igaz! Rá 4-5 napra mutatja ki a hormont a teszt, szóval inszem után 14.napra kb. Nekünk 2.ik sikerült, 14. napon teszteltem pozitívat!

Sok sikert!

2009. márc. 4. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

10 napon 20 mm az szép nagy. Jó alapanyag :)

a 14. napnál előbb ne tesztelj semmiképp, de még jobb, ha kibírod egy-két napig.

A barnázásról azt olvastam itt, hogy a beágyazódás is lehet.

A legjobb, amit tehetsz, hogy elfelejted a dolgot! Én is falra másztam ettől a tanácstól, de nekünk bevált: elsőre sikerült.

Minden jót, majd írd meg, mi lett. V.

2009. márc. 4. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Az első inszemem nekem is sikerült!A 14.-dik napon volt pozitív a tesztem.Még ne tesztelj,túl korai!

2009. márc. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!