Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy néz ki egy szellemcsíkos...

Hogy néz ki egy szellemcsíkos teszt?

Figyelt kérdés

Olyan, hogy a második csík fehérnek látszik, ha lefotózom?

Akkor az nem baba, ha fehérnek látszik a második csík lefotózva?

2011. ápr. 19. 08:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

szia!

köszi, hogy megírtad. Sajnos ez esetemben nem jutok előbbre. Azért majd írd már meg a tesztek eredményét, illetve hogy végül mi lett veled, kíváncsi vagyok rá!

2011. ápr. 19. 19:15
 22/38 A kérdező kommentje:

Jó, majd megírom, de még várok pár napot a teszteléssel, és csak akkor fogok, ha továbbra sem esik le a hőm. Mert ha leesik, akkor szerintem nincs baba.

Mert veled mi a helyzet egyébként?

2011. ápr. 19. 19:31
 23/38 anonim ***** válasza:
nekem is összesen egy napot volt meg (össz. 2 vagy 3 tampont használtam el), bár nekem harmadnapra leesett alaphőre azóta meg nem mérem, amikor leesett azért teszteltem de negatív lett. Furcsa volt, hogy nem esett le a hőm alaphőre mert mindig leesik amikor megjön, illetve hogy csak egy napot volt meg.
2011. ápr. 20. 07:27
 24/38 anonim ***** válasza:

De ha ennyire bizonytalan a doki, akkor miért nem küldött el vérvételre? Abból már ki lehetne mutatni, ha van hcg a szervezetedben!

Na mindegy, azért szurkolok!

2011. ápr. 20. 08:00
 25/38 A kérdező kommentje:

Most is megnéztem a tegnapi tesztemet és látszik rajta a 2. csík. Annyira furcsa ez nekem, hogy látszik.

De biztos csak szellemcsík. Most már nem kell fény felé se tennem, anélkül is látszik.

2011. ápr. 20. 10:09
 26/38 anonim ***** válasza:
holnap tesztelsz? már nagyon kíváncsi vagyok mi van veled.
2011. ápr. 20. 10:53
 27/38 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én már most azért vagyok ilyen bizonytalan, mert ott a 2. csík! :)

De a hőm az furcsa, mert ma megint 36,5-re esett le. Tehát nem értem. És tegnap este és ma reggel éreztem rövid ideig szurkálást is az alhasamban.

Ilyen hővel, nem hiszem, hogy terhes lennék. De akkor miért van ott a 2. csík? :)

2011. ápr. 20. 11:34
 28/38 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, de azért kalkuláljuk bele,hogy nem minden időn túli pozitív pozitív. Unokatestvéremnek is volt nagyon halvány időn túli tesztje, már kezdett örülni, de mégsem volt baba.
2011. ápr. 20. 11:46
 29/38 A kérdező kommentje:

Nekem már ez a szellemcsík is öröm! :)

Mert ilyen még nem volt és jó látni 2 csíkot! Meg is tartom.

2011. ápr. 20. 11:53
 30/38 anonim ***** válasza:

szia!

teszteltél?

2011. ápr. 21. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!