Hogy néz ki egy szellemcsíkos teszt?
Olyan, hogy a második csík fehérnek látszik, ha lefotózom?
Akkor az nem baba, ha fehérnek látszik a második csík lefotózva?
Én úgy tudom,hogy fénynél látszik csak! De ez nem biztos!
Mondjuk nekem egy hete a teszten megjelent a fehér csík, de csak akkor láttuk, ha nagyon néztük. Azt hittük szellemcsík, mára kiderült, nem az volt!:))
Itt van pár szellemcsíkos tesztről kép:
Mondjuk nekem is volt pár napja hasonló, amiről nem tudtam eldönteni, hogy szellemcsík-e...
Nem az volt úgy néz ki, mert tegnap már egész erős pozi lett a teszt.
Nekem volt vérzésem csütörtökön, csak nagyon kevés és más jellegű és görcs nélküli. És én azért teszteltem most, mert néha émelygek, néha enyhén érzem a derekam és legfőképp azért, mert a hőm még mindig nem esett le!
De amúgy lehet rosszul csináltam a tesztelést, mert elfelejtettem visszahúzni a kupakot, ahogy az előírás írja, én egyből figyeltem, mikor jön elő a 2. csík.
Ha még jó pár napig továbbra sem fog lemenni a hőm, akkor abban az esetben még fogok próbálkozni teszteléssel.
Várjál, ha elvileg meg volt a mensid (most tök mindegy hány napos), akkor a 4. hét körül lehetsz igaz.
Barátnőmnek ilyenkor már megvastagodott nyálkahártyája volt,amiből lehetett következtetni a terhességre!
Szóval akkor ha mégis van baba, akkor megvastagodott nyálkahártyát mindenképp látnia kell ma a dokinak, mert ha nem lát ilyet, akkor tuti nincs baba ugye?
Na akkor már ma ki fog derülni.
De amúgy nem tudom minek kell kiderülnie, én úgy érzem nincs baba, biztos csak hormonzavar. De legalább ha orvos is lát, megnyugszom és tudni fogom teljesen biztosra!
Hát elvileg kellene!
Barátnőm pl. most mensi előtt volt kb. egy nappal dokinál és mondta,hogy meg fog neki jönni, mert már vékonyodik a nyálkahártyája, tehát valószínűleg le fog bomlani!
Ha neked is vékony, akkor nem valószínű,hogy baba van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!