Hogy néz ki egy szellemcsíkos teszt?
Olyan, hogy a második csík fehérnek látszik, ha lefotózom?
Akkor az nem baba, ha fehérnek látszik a második csík lefotózva?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ebben van kép a szellemcsíkos tesztemről is.
Akkor nem voltam terhes.
19 hetes km
Ja és nem kell mindenképp megvastagodott nyálkahártyát látnia ha baba van.... nekem 5 mm volt! Rá 1 hétre pedig ott volt a petezsák!
19 hetes km
Itt az oldalon is van egy kismama rajtam kívül... neki 6 mm-t mértek!
Biztos ő is Unicum :)
Előfordul az ilyen... el is mérhetik az embert (szerintem az én esetemben is ez volt, de honnan tudod hogy a kérdezőnél ez nem történhet meg?)
16 órától rendel a doki, ha minden igaz. Nem jelentkeztem be hozzá, csakúgy megyek, gondolom még mindig úgy rendel...Tavaly voltam utoljára, ideje is már menni.
Én is kiváncsi vagyok, mit fog mondani...amúgy nem számítok semmi jóra, nagyon meglepődnék, ha lenne esélyem a babára, el se hinném amúgy.
Majd meg is írom, hogy mit mondott, még ma megírom.
Most értem haza: A következő történt a dokinál: Hála Istennek semmi bajom nincs, nincs cisztám sem! Még terhességet nem tudtak egyértelműen megállapítani, viszont az átlagosnál vastagabb a méhnyálkahártyám, mert vérzés után az 5 mm az vastagabbnak számít az átlagnál (3 mm-nek kellene lenni, akkor tuti hogy nem lenne baba), de így még van rá esélyem, azt mondta a doki!! Azt mondta, hogy pár nap múlva is csináljak teszteket, és ha pozitív lesz egyértelműen akkor menjek vissza hozzá. Tehát lehet hogy van egy nagyon korai terhességem most, de az is lehet, hogy semmi nincs egyáltalán! A megnyugtató számomra az, hogy nincs semmi bajom, semmi rendellenességem. A görbéimet is megnézte és mondta, hogy van ovulációm, nagyon szépek a görbéim! :) Úgyhogy ennek nagyon örülök, hogy már orvosilag is bizonyított, hogy jól működik a testem! Viszont nem jutottam előrébb, mert nem biztos hogy van most baba, de megvan rá az esély...szóval nekem tesztelgetnem kell a továbbiakban.
És mivel már több mint 1 éve próbálkozunk, akkor érdemes lenne elkezdeni a kivizsgálásokat is, viszont doki mondta, hogy a férjemmel kéne elkezdeni...hát ez akkor necces lesz, mert ő nem hiszem hogy bele fog egyezni. :( Tehát szerintem továbbra is próbálkozunk a babával azt annyi. Semmilyen babára rásegítő gyógyszert nem írt fel, azt mondta, hogy többet árthat, mint használ és a természet úgyis tudja a dolgát...esetleg szedhetek valamilyen terhesvitamint azt annyi. Szerintem majd veszek folsavat, azt fogom szedni. Hát ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!