Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel hozhatnám meg a mensimet?

Mivel hozhatnám meg a mensimet?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok terhes, csak a mensim késik. Szeretném elkerülni az újabb Norcolutos kúrát, így valami természetes praktika érdekelne, hogy hogyan tudnám meghozni a mensim.

Köszi.

2011. ápr. 18. 19:02
 1/7 anonim válasza:
Fuss, és sokat ülj forró vizben este és masszírozd az alhasad nekem másnapra megszokott jönni de nemtudom próbáld ki.
2011. ápr. 18. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem takaríts, mozogj sokat hogy elfáradj, aztán vegyél egy forró fürdőt!

Nekem lehet a takarítástól és a sok sétától jött meg több mint 1 nappal korábban, mint kellett volna! Mert amikor megpihentem a sok séta meg mozgás, cipekedés után, akkor kezdtem érezni a mensis érzést, majd pár óra múlva meg is jött idő előtt!

2011. ápr. 18. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is a melegvizes fürdőt tanácsolnám.Nekem volt,hogy segített.Esetleg a párod is segíthetne,hogy megsürgetné a dolgot éjszaka.:)Nálam,ez is bevállt.Jobb,mint a Norcolut.:)
2011. ápr. 18. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én amikor szerettem volna előrehozni, mert pont az esküvőnkre időzítette magát, akkor azt olvastam hogy rozmaringteát kell inni (de azt szigorúan tilos ha mégis lenne baba!), és meleg párnát kell a hasadra tenni, aludj úgy. Én ezt a legnagyobb kánikulában csináltam, de nekem nem jött meg, olyan sziklaszilárdan tartja a napokat.
2011. ápr. 18. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is pont így voltam vele. Ittam egy kis bort, és másnap már meg is jött. Nagyon jótékonyan hat a vérkeringésre. ( persze csak mértékkel :).
2011. ápr. 18. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az Aviva tornát. Sok dologra jó, közöttük a menstruáció meghozására is!
2011. ápr. 19. 07:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszi a válaszokat!

Gyaloglás, pakolás, cipekedés megvolt. Forró fürdő nem megy, mert csak zuhanyunk van. :( Holnap kipróbálom a rozmaring teát. :)

További tapasztalatok? :) Köszi

2011. ápr. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!