Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje megozza a mensimet...

Barátcserje megozza a mensimet, rendezi a ciklust? Vagy egyéb más homeos szer?

Figyelt kérdés

Abbahagytam a fogamzásgátlót és azóta nincs mensim (nem vagyok terhes), kb. 2 hónapja.

Szeretném ha rendeződne a ciklusom, de nem akarok egyből hormonkészítményekhez nyúlni....

2010. júl. 12. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki az aviva tornát.Meghozza és rendezi a ciklust.
2010. júl. 12. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Utánanézek.... Bár az a helyzet, hogy sportolok, sportot oktatok, így se időm, se energiám sincs nagyon még eljárni tornára....de azért igyekszem mindent megtenni....!!!
2010. júl. 12. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A Barátcserje kapszulát szívből ajánlom, nekem nagyon bejött!
2010. júl. 12. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

avivához nem kell eljárni sehova, könyvből egyszerűen még egy laikus is meg tudja tanulni akkor te biztosan. nagyon ajánlom, mert valóban nem kell egyből hormonkészítményekhez nyúlni.

sok sikert.

2010. júl. 12. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer! Szerintem kipróbálom! Valahol csak megkapom a könyvet....bár dvd jobb lenne...
2010. júl. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!