Ciklus.hu szerint ma lett volna pém, ovu teszt viszont halványabb mint tegnap. Ez most mit jelent? Tetek lehet baba? Ilyenkor mit mutat az esti ovu teszt?
Figyelt kérdés
Párommal múlthét csüt-péntek-szombat voltunk együtt (elutazott szombat este). Szerintetek lehet baba? Ilyenkor mit mutat az esti ovu teszt? Vagy lehet kimaradt a pém? A ciklusom nem teljesen rendszeres, 28 nap és 32 nap között mozog.2009. márc. 3. 21:22
1/3 anonim válasza:
Lehetsz terhes!Ha a párod sejtjei kibírják azt a pár napot(szombat,vasárnap)Elvileg 4 napot is élnek,sőt helyenként még a 7-et is ráírják bár sz.tem ritka.
Az ovu teszt az Lh hormont mutatja ki ami 1-2 napig termelődik és az váltja ki az ovulációt(pé.)
Az LH után 18-48 órára rá van a pé.
Amikor már a vizeletedben van(amit a teszt kimutat),akkor már kiválasztódásra került és a véredben már csökken.
Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
A ciklus.hu nagyon jó a menzi jegyzetelésére, de nekem például 1 héttel hamarabb volt pé-m, mint ahogy írta. Inkább mikroszkóppal figyeld. Nekem ez most derült ki, és 6 hetes vagyok, 7 hó után.
3/3 anonim válasza:
Teljesen megbízhatatlan a ciklus bejegyzése a görbén ,mármint a pé.-el kpcsolatban.Nálam legtöbbször később van mint ahogyan bejelöli a vonallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!