Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamik? Ti hogy éltétek túl...

Kismamik? Ti hogy éltétek túl az első 12 hetet?

Figyelt kérdés

Nekem pár napja lett pozi a tesztem, de folyton parázok! Hogy nehogy megjöjjön, nehogy méhen kívüli legyen stb. Meg ez a megjön érzés egyenes kiakaszt. Minden szurkálásnál megijedek!

Már alig várom,hogy menjek uh-ra, de akkor is parázni fogok a 12. hétig!

Hogy lehet ezt élvezni?

2011. ápr. 18. 07:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nemrég azt írtam nem parázok.

Már elkezdtem.

A neten lehet sok rémsztorit olvasni meg méhenkívüli terhességet, úgyhogy inkább leállok minden olvasgatással.

2011. ápr. 20. 09:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Ugyan így vagyok! Már minden szurkálásra azt hiszem,hogy méhen kívüli! Most azzal nyugtatom magam, hogy ha Isten ne adja az, akkor úgy sem tudok mit tenni ellene. Pénteken megyek uh-ra, ott kiderül!

2011. ápr. 20. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, azért a méhen kívüli terhesség viszonylag ritkán fordul elő! Én vagyok az egyébként aki szintén emiatt parázott. Majd írd meg mi volt, mondjuk csak jövő héten tudom elolvasni. Nagyon szurkolok Neked és hidd el semmi baj nem lesz!!!! Inkább örülj a kis Pöttömkének!

19 hetes km

2011. ápr. 20. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!