Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes a NEM várt mensi...

Érdemes a NEM várt mensi előtt már 1 nappal tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

Alig bírom tűrtőztetni magam. Szerdán NEM kéne, h. megjöjjön! A tesztet már ma megvettem. :-)))))

Arra is gondoltam, h. először majd Valnetin-nap reggelén csinálom csak meg az első tesztet! :-))

2008. febr. 11. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod ki csináld meg,(én ilyenkor, előtte egy nappal csináltam,kimutatta)de tudod lehet nem lesz egyből negatív, és várni kell.Akkor érdemes egy hét múlva ismételni,mert nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán.Sok sikert, szorítok.

16 hetes kismami

2008. febr. 11. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Pozitivat akartam írni, bocsi
2008. febr. 11. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor csinálj tesztet ha elmarad a mensid. Korábban felesleges mert lehet, hogy az még negativ lesz és csak elkeserednél. Szerintem is Valentin napkor csináld meg.
2008. febr. 11. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:

3. hónapja próbálkoztunk, az elsőnél teszteltem 1 nappal korábban. Megjött, megfogadtam legközelebb csak akkor tesztelek, ha legalább 3-4 napot késik. Sajnos azóta is mindig megjött, de legalább felesleges csalódástól megkíméltem magam. Legközelebb akkor tesztelek, ha már késik legalább 3-4 napot, és valami gyanúsat észlelek.

Egyébként az észlelés megvolt mindig, de aztán megjött.

Most egyébként ovutesztet vettem, hátha mégsem akkor van peteérésem, amikor gondoltam.

Szorítok, remélem sikerül nektek is, nekünk is...

2008. febr. 11. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:

szia, nekem ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Teszteltem, igaz halványan de ott van a csík. 2 nap múlva újra tesztelek és szerintem akkor már tuti lesz:)

Én azt mondom hogy tesztelhetsz szerdán reggeli vizeletből és hátha akkor már kimutatja. Ha nem akkor sem kell elkeseredni, pár nappal később ismételd meg.

Szorítok nektek:)

2008. febr. 11. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajna ma hajnalba megjött a mensim. :((((((((( Majd legközelebb!
2008. febr. 12. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!