Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gábor Zsazsa szerint 94...

Gábor Zsazsa szerint 94 évesen "talán még nem késő", hogy anya lehessen. Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 15. 22:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Szálljatok magatokba, egy 94 éves, beteg emberen gúnyolódtok. Kiváncsi lennék, ti 94 évesen milyen oltári baromsággal álltok elő.

Nyilván fél a haláltól és úgy gondolja beszűkült értelmével, akinek gyereke van, nem halhat meg, fiatal még. Lehet, hogy 30 évesnek képzeli magát és teljesen a múltban él, ahogy az egy Alzheimerestől, agylágyult embertől nem is lenne meglepő. És erről nem tehet, megöregedett, tönkrement. Én sajnálom nagyon, hogy egy embernek így kell végeznie. Márpedig ti is így fogjátok, ha megéritek ezt a kort. Keveseknek sikerül ép ésszel.

Szánalmas, hogy eddig süllyedtetek (veled együtt kérdező), hogy beteg emberen köszörülitek a nyelveteket.

2011. ápr. 16. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, az oké, hogy beteg, sajnálom is, de remélem valaki leállítja és nem sikerült teherbe esnie, mert abba ő is belehalhatna, nem beszélve szegény babáról, akinek anya nélkül kellene felnőnie.
2011. ápr. 16. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
A mai újságban olvastam,hogy már keresik a megfelelő béranyát. Nem ő akar szülni, hanem béranya által szeretne gyereket. Ott ez teljesen legális.
2011. ápr. 16. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Elmeroggyant.
2011. ápr. 16. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
kezdjuk azzal hogy hogyan akarna teherbe esni 94 evesen? meg lombikkal sem sikerulne szerintem neki!
2011. ápr. 16. 16:39
 16/16 anonim válasza:
Ez csak a férj hülyesége volt, ő se gondolta komolyan!
2016. júl. 29. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!