Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed Ab után megvártad a...

Missed Ab után megvártad a doki által javasolt várakozási időt? Mennyit javasolt?

Figyelt kérdés
Van akinek 3 van akinek 6 hónapot javasolnak.Van olyan aki esetleg nem várt addig?Mikor lettél terhes a missed után?Milyen volt a terhesség és sikeres volt?Időben született a babád?
2011. ápr. 15. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondta, hogy az első rendes menstruációig megszakítással védekezzünk, de ha terhes leszek véletlen az sem baj. Ilyenkor még emlékszik a szervezet a terhességre és könnyebb teherbe esni, a vetélések felkészítik és erősítik a méhet a következő terhességhez. Ez volt 2009. februárjában, 2009 májusban már nem jött meg és 2010 január 25én (1 nappal a kiírt időpont után) megszületett a lányunk 2720 grammal és 46 centivel. Császármetszéssel született, mert nekem úgy indult a szülésem, hogy elfolyt a magzatvizem, de nem voltak összehúzódásaim, csak úgy görcsölt a hasam mint mensikor szokott, a baba szívhangja nem mindig volt jó, mert a nyakára tekeredett a köldökzsinór. Az orvosom meg nem akart várni, mert lehet később sem tágultam volna így rá két órára már meg is volt a lányunk.

2011. ápr. 15. 13:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-) Jól értelmeztem? Februárban volt vetélésed március körül jött meg a mensid és ápr.ban lettél újra várandós? És hány hetesen halt el a magzatod?
2011. ápr. 15. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 3 hónap várakozást írt elő a doki, de csak az első mensiig fogunk várni.
2011. ápr. 15. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok. Április 19én volt meg utoljára, május első napjaiban volt peteérésem, akkor lettem kb terhes.

Az első uh-n nem volt szívhang azt modta a doki hogy 2 hét múlva menjek vissza, mert még biztos kicsi. De 2 hét múlva 8 hetesen sem volt semmi.

2011. ápr. 15. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó hány hetessen volt missed ab-d?Mikor műtöttek?
2011. ápr. 15. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi első :-)
2011. ápr. 15. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik orvos 4 hónapot,a másik fél évet mondott,de kellett az a fél év,amire tényleg normális ciklusban jött meg újra a mensim.
2011. ápr. 15. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a missed ab után 3 héttel kellett visszamennem kontrollra és akkor már azt mondta a doki hogy nem kell védekezni nyugodtan próbálkozhatunk.
2011. ápr. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!