Missed Ab után megvártad a doki által javasolt várakozási időt? Mennyit javasolt?
Szia!
Nekem azt mondta, hogy az első rendes menstruációig megszakítással védekezzünk, de ha terhes leszek véletlen az sem baj. Ilyenkor még emlékszik a szervezet a terhességre és könnyebb teherbe esni, a vetélések felkészítik és erősítik a méhet a következő terhességhez. Ez volt 2009. februárjában, 2009 májusban már nem jött meg és 2010 január 25én (1 nappal a kiírt időpont után) megszületett a lányunk 2720 grammal és 46 centivel. Császármetszéssel született, mert nekem úgy indult a szülésem, hogy elfolyt a magzatvizem, de nem voltak összehúzódásaim, csak úgy görcsölt a hasam mint mensikor szokott, a baba szívhangja nem mindig volt jó, mert a nyakára tekeredett a köldökzsinór. Az orvosom meg nem akart várni, mert lehet később sem tágultam volna így rá két órára már meg is volt a lányunk.
Szia!
Első vagyok. Április 19én volt meg utoljára, május első napjaiban volt peteérésem, akkor lettem kb terhes.
Az első uh-n nem volt szívhang azt modta a doki hogy 2 hét múlva menjek vissza, mert még biztos kicsi. De 2 hét múlva 8 hetesen sem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!