Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdek becsavarodni? 3 éve...

Kezdek becsavarodni? 3 éve várjuk a mi kis csodánkat, de nem akar jönni.

Figyelt kérdés

Teljesen kibuktam reggel, ma vagyok a 27.napon, 36,9ről 36,75-re esett a hőm.Jövőhét csütörtökre nem várom.

Szerintem ebből megint mensi lesz.

Bele lehet ebbe őrülni?

2011. ápr. 15. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy már túl vagytok rajta, de ovutesztet próbáltátok már?

Nekem pl. volt már olyan, hogy a 14. napon volt ovum, rá két hónappal meg a 18.! Lehet,hogy ti elkerülitek!

2011. ápr. 15. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor hőmérőzz, d e csak amíg kéri. Előző, későn olvastam.
2011. ápr. 15. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a hőmérőre amúgy a doki mondta, hogy felejtsem el!!! Nem megbízható, mert elég egy stresszes nap, vagy egy pohár bor este és már reggel mást mutat mint a valóság.A progi szint emelkedést meg vérből megnézik és kész, felesleges stressz a hőmérő.
2011. ápr. 15. 09:58
 14/17 A kérdező kommentje:

TSh 2,68

T3 szabad frakció 5,78

Lh 5,58

FSh 5,87

Prolaktin 243,7

Tesztoszteron 1,34

2011. ápr. 15. 10:02
 15/17 anonim ***** válasza:
ezek közül egy értéket ismerek, ami nekem is gond volt: a prolaktin. Nekem ez igen magasnak tűnik, bár isten ments, hogy okoskodjak. Ha az tényleg nem jó, egyszerűen gyógyszeresen kezelhető a dolog. Neked mit mondott erre az orvosod?
2011. ápr. 15. 13:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Még nem látta, májusban kell visszamennem.
2011. ápr. 15. 14:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, bele lehet őrülni. Én most kezdem magam így érezni, hogy már kezdek beleőrülni. Több mint 1 éve próbálkozunk. Hőmérőzök. Én most fogok menni a dokihoz a jövőhéten, hátha ad valami tippet, hogy mit csináljunk, vagy mit szedjünk a siker érdekében.

Azt hozzátenném, hogy én eddig annyira nem foglalkoztam az egésszel, azt hittem úgyis sikerülni fog hamar, hiszen nem védekezünk, tehát abszolút nem görcsöltem rajta. De most, hogy még mindig nem jött össze, na most kezdtem el kicsit idegeskedni és aggódni, hogy miért nem sikerült még. :( Nálam most kezdődik a "beleőrülés", de tudom, nem lenne szabad, de ezen nem tudok változtatni, mivel eddig nyugodt voltam, és most nem tudok már nyugodt lenni több mint 1 év csalódás után. :(

2011. ápr. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!