Kezdek becsavarodni? 3 éve várjuk a mi kis csodánkat, de nem akar jönni.
Teljesen kibuktam reggel, ma vagyok a 27.napon, 36,9ről 36,75-re esett a hőm.Jövőhét csütörtökre nem várom.
Szerintem ebből megint mensi lesz.
Bele lehet ebbe őrülni?
Lehet,hogy már túl vagytok rajta, de ovutesztet próbáltátok már?
Nekem pl. volt már olyan, hogy a 14. napon volt ovum, rá két hónappal meg a 18.! Lehet,hogy ti elkerülitek!
TSh 2,68
T3 szabad frakció 5,78
Lh 5,58
FSh 5,87
Prolaktin 243,7
Tesztoszteron 1,34
Igen, bele lehet őrülni. Én most kezdem magam így érezni, hogy már kezdek beleőrülni. Több mint 1 éve próbálkozunk. Hőmérőzök. Én most fogok menni a dokihoz a jövőhéten, hátha ad valami tippet, hogy mit csináljunk, vagy mit szedjünk a siker érdekében.
Azt hozzátenném, hogy én eddig annyira nem foglalkoztam az egésszel, azt hittem úgyis sikerülni fog hamar, hiszen nem védekezünk, tehát abszolút nem görcsöltem rajta. De most, hogy még mindig nem jött össze, na most kezdtem el kicsit idegeskedni és aggódni, hogy miért nem sikerült még. :( Nálam most kezdődik a "beleőrülés", de tudom, nem lenne szabad, de ezen nem tudok változtatni, mivel eddig nyugodt voltam, és most nem tudok már nyugodt lenni több mint 1 év csalódás után. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!