Hogy lehet az, hogy van amikor vérzek, van amikor meg nem, és NAGYON FESZES KEMÉNY A HASAM?
Olyan, mintha valami nem hagyná, hogy távozzon a mensi. Nehezen akar kijönni a vér. Nem mindig jön, nem úgy, mint szokott. Pl. most teljesen leállt, mintha elvágták volna (ha felnyúlok se látszik semmi!) és nagyon feszes, kőkemény a hasam.
Mensi görcsöm sincs, csak néha tompán nyilal a derekam, valamint émelygek. Nyugtalanít, hogy most miért ilyen? Vagy ez lehet normális így? Nem képzelődöm, ezek tények, ez van. Miért lehet? Talán cisztám van?
És még ami furcsa, hogy egyáltalán nem láttam nyálkahártya darabokat a tamponon, pedig mindig jó sok szokott lenni.
Már most tampont se kell beraknom, mert egyszerűen nem vérzek már. Első "mensis" napom...ilyen most.
szia!
én a helyedben csinálnék egy tesztet, de az is lehet, hogy majd holnaptól indul be rendesen a vérzés. Nekem volt már olyan hónapom, hogy egy napig volt meg és nem voltam terhes, azt mondta erre a dokim, hogy ilyen előfordul a női ciklusban. Remélem azért nálad másról van szó. :)
Hát majd mindenképp csinálok tesztet, de kicsit később. Pár nap múlva.
Dokihoz meg amúgyis menni fogok kedden, ha nem a teszt, hát majd a doki kideríti, miért ilyen most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!