Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam el a leendő...

Hogy mondjam el a leendő apának, hogy újra babás vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy szeretném, hogy valamilyen tárgyat, vagy üzenetet adnék át, vagy kapna meg. Írjatok légyszi tippeket! :-)
2009. márc. 1. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
babazokni?:-)
2009. márc. 1. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De jó! Gratulálok! Én biztos egy kis cipőcskét vennék(fehéret)!
2009. márc. 1. 21:01
 3/13 A kérdező kommentje:
az volt az elsőnél (kiscipő) :-D
2009. márc. 1. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd szem elött a tesztet,vagy rajzoltass egy képet a kifiad/lányoddal, amin nagy a hasad.Esetleg egy bekeretezett UH kép is ötletes.

Gratulálok.

2009. márc. 1. 21:04
 5/13 A kérdező kommentje:
dokihoz még nem tudok addig menni, amíg el szeretném mondani, a fiam meg csak 13 hónapos, de nagyon ari az ötlet, lehet, hogy a harmadiknál bevetem!
2009. márc. 1. 21:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is gratulálok! :)

Nekem a Szomszédok egyik része jutott eszembe,ebben a tanárnő kérte a férjét,hogy valamit hozzon be a táskájából,és "véletlenül" benne volt a kiskönyv... De ezek szerint ez sem nyert.

Én egyszerűen csak a kezébe nyomtam a teszt dobozát benne a poz.teszttel,hogy értelmezze... :)

2009. márc. 1. 21:12
 7/13 A kérdező kommentje:
ez is ari :-)...én úgy szeretném, hogy étterembe vacsi közben a (beavatott) pincérek valamit "előételként" tálaljanak fel....vagy egy levelet, amiben valami üzenet van, vagy egy kis tárgyat....
2009. márc. 1. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az en tortenetem :) Parom szereti a sort (senki ne ertse felre, modjaval nem alkoholosta) En rendeltem egy vicces polot neki, volt rajta ket teli sorospohar azzal a felirattal, hogy: ‘A parom terhes, igy most helyette is en iszom.’ Hazajott a munkabol es eloallatam neki azzal a szoveggel, hogy mi lenne ha elmennenk egy pohar sorre mert annyira jol esne (persze mielott barki is elitelne en narancslevet ittam). Felcsillant a parom szeme es annyit mondott, hogy szuper, persze menjunk. Mire en atadtam neki a polot es annyit mondtam, hogy azzal a feltetellel ha ezt viseli. Akkor latta meg rajta a feliratot. Nagy nevetes lett a vege, oromebe majdnem kiugrott a borebol. A polo egy emlek, persze nem vette fel a sortkertbe (tul felenk es nem szereti ha bamuljak) de hetvegen mikor mentunk at a barataihoz akkor nekik felvette. Volt ott is nagy nevetes meg gratulacio. :)
2009. márc. 1. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
21:59-esnek - ez nagyon-nagyon jó kis sztori! Ha lesz 2 év után mit bejelentenem, használhatom az ötletet, vagy "levédetted"? :o)
2009. márc. 2. 05:34
 10/13 A kérdező kommentje:
nagyon jó!!!!!kérek még ötleteket!
2009. márc. 2. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!