Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki hosszú hónapokig vagy...

Aki hosszú hónapokig vagy évekig várt a babára, végül hogyan és mikor esett teherbe?

Figyelt kérdés
Összejött spontán vagy orvosi segítséggel? Min változtattatok, hogy végül sikerült? Mit tanácsolnátok a régóta babára váró nőknek? Köszönöm.
2009. márc. 1. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez attól függ,miért nem jön össze a baba?Eü probléma vagy valami más miatt!Igy nem nagyon lehet tanácsot adni!Ird meg,miért nem jön össze a baba!
2009. márc. 1. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességem vetéléssel végződött, azután ha nem is évekig de egy éven át kipróbáltam minden "praktikát" : hőmérő, mikroszkóp, ovu teszt, asztrológus stb... aztán amikor tudatosan kiiktattam az életemből a fentieket, még erre az oldalra sem jöttem fel, az évnek ugyanazon szakaszában egy hét eltéréssel megint pozitív lett a tesztem. Hónapokig görcsöltem rajta,és amikor először mondtam a páromnak, hogy na most kellene összebújni, mert most van peteérésem... na akkor nagyon rosszul éreztem magam, és leállítottam a babaprojektet. és baba lett:)talán át kell esni a fentieken, és ha nincs egyéb probléma, akkor lehet, hogy tényleg csak annyi a titok, hogy lazítani kell.

L. 16+6 hét

2009. márc. 1. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem az első gyereknél hat hónap erőltetett para után lett végre pozitív a teszt, most a második gyerek ha jön jön alapon azonnal összejött, ráadásul szoptattam is még! szóval sok minden szólt biológiailag ellene, de a mentális görcs hiánya megtette áldásos hatásást.

abban már kevésbéá vagyok májer, hogy hogyan beszéld meg magaddal, hogy lazítani kéne, hiszen ezt tudod, csak az odavezető utat nehéz megtalálni...

egy dologból indulj ki, hogy ha csak egy méhed is van a mai tudomány tud bele fabrikáni gyereket!!!!ez adjon erőt, hogy ha minden kötél szakad, akkor a lomik így is úgy is ott van végső megoldásnak, sok embert ismerek, akik miután elhatározták, hogy lombikban "csinálnak" gyereket spontán megfogantak!

2009. márc. 1. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi problémát nem találtak az orvosok, se nálam, se a páromnál. Nem tudom hogyan ne akarjak gyereket, ha egyszer akarunk, nem is kicsit... Tudom, hogy meg kellene próbálnom nem foglalkozni vele, de egyszerűen nem megy. El sem tudom képzelni, hogy egyszer majd nekünk is sikerül... :-((
2009. márc. 1. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 8 évig nem estem teherbe,pedig nem védekeztem semmivel. Nagyon szerettem volna babát,de nem jött össze. Aztán már teljesen lemondtam a babáról, elkezdtem fogyózni,hogy ha már gyerekem nem lehet,akkor legalább jól érezzem magam a bőrömben.Leadtam 18 kg-ot. Elkezdtem használni a hüvelyzuhanyt,azt a tejsavas pezsgőtablettás készítményt,csupán csak a higiénia miatt,már nem terveztem babát. És lám,teherbe estem. Lehet,hogy a fogyástól,vagy a hüvelyzuhanytól,ki tudja,de örülök! 4 hónapos a kislányom!
2009. márc. 1. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Leírom az én esetemet, bár én vagyok az, aki akkor sem esik teherbe, ha nem ezen görcsöl.

6 hónap sikertelenség után mentem dokihoz,vizsgálódott, ahogy kell. Kiderült, hogy műtét kell, mert eddig hiába próbálkoztunk:a petevezetékeim majdnem teljesen el voltak záródva!! A műtét megvolt, de az első alkalmas hónapban a gyógytea hatására megzavarodott a hormonháztartásom. Doki úgy gondolta, hogy ad Clostit, hátha az felpörgeti az eseményeket. Ma vagy holnap nem kellene megjönnie, de sajnos megfog. Pedig ebben a hónapban teljesen tünetmentes voltam, már ami a PMS-t illeti!!

Még egy hónap gyógyszerezést vállalok, ha addig meg nem gondolom magam, de aztán vagy fél évig tuti nem akarok semmiféle ovu tesztről, stb hallani!!

Én már feladtam, ittam teákat és úgy érzem elkövettem mindent, de belefáradtam.

Talán majd nálam is akkor jön, mikor ő akar!!

2009. márc. 2. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!