Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nem várt mensi előtt 3...

A nem várt mensi előtt 3 nappal miért van olyan mindjárt megjön érzésem?

Figyelt kérdés
folyton olyan, mintha már pecsétes lenne a fehérneműm, de semmi. Szerdén nem kéne megjönni. fáj a fejem is, és mintha szédülgetnék is. Nem túl erős fehér folyásom is volt. Tegnap este pl elég korán elaludtam már, olyan furán éreztem magam, kimerült, és fáradt voltam. A cicim kemény, és olyan "nehéz". Fáj a derekam, és a hátam is. Mensi, vagy inkább baba lehet a dologban? Én a babót szeretném! :-))
2008. febr. 10. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek lehetnek az éppen érvényben lévő melegfront hatásai is.A mindjárt megjön érzés meg lehet annak a jele,hogy tényleg mindjárt megjön...persze lehet baba is.Majd kiderül minden néhány nap múlva.
2008. febr. 10. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
az is leeht hogy annyira babát szertnél amit irtál is és anniyra nem akarod h megkjöjjön hogy az agyad játszik veled hogy jaj most megjött, de mégsem, amugy nagyon baba gyanus inkább a dolog, de majd irj lécci hogy mi lett! jó?
2008. febr. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!