Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet nem várt előtt...

Mitől lehet nem várt előtt már 4 nappal mindjárt megjön érzésem?

Figyelt kérdés
Van,hogy meg sem érzem a mensim, nem hogy ennyivel előtte! Ez most rosszat jelenthet? Hamarabb fog megjönni?
2010. okt. 11. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen,amikor terhes lettem.
2010. okt. 11. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne tulajdoníts neki különösebb jelentőséget!

Nálam előfordult már mindenféle verzióban a megjön érzés.

Úgyértem, volt már végig is a luteálisban, volt x nappal előtte x napig. de volt,hogy nem volt egyáltalán. stb stb.

Lehet PMS is, de akár baba is.

Tudod, ez csak akkor derül ki, ha már késik :)

2010. okt. 11. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Tudom,hogy akkor lesz tuti, ha késik, de lehet,hogy csinálok holnap vagy holnapután reggel egy tesztet!

A 10-es erősségűek kimutathatják már együttlét után 9-10 napon? Nekem egyébként a Qupido-t ajánlották!

2010. okt. 11. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy azért mert meg fog jönni, vagy azért mert terhes vagy. Ez tényleg csak akkor derül ki, ha megjön vagy sem.
2010. okt. 11. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom a Qupidot, nekem nem mutatta ki hamarabb, a ClearBlue viszont igen.

Lehet menzi miatt is, lehet trehesség is. Ebből nem derül ki. Sok sikert a teszteléshez, remélem lesz második csík!

2010. okt. 11. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát a 9-10. napon még csak nagy szerencsével láthatsz két csíkot.

Inkább várnék a 12. napig. akkor már szinte tuti.

Én a vaterás one step tesztet ajánlom! Nagyon megbízható!!!

2. voltam.

2010. okt. 11. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beágyazódás lehet, legalábbis higgünk benne, hogy az. :) Clearblue-ra szavazok.
2010. okt. 11. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, mi újság veled?
2010. okt. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!