Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én egy 16éves srác vagyok és...

Én egy 16éves srác vagyok és lenne egy kérdésem: hogy tegnap este barátnőmmel (15) lefeküdtünk de ő még szűz és időben húztam ki és attól ő terhes lehet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
87%

Esküszöm nem tudom elhinni, hogy ennyi válasz után még mindig ilyen sötét legyen valaki... HA HOLNAP BEVESZI DÉLBE AZ 1.-t, ÉJFÉL UTÁN VEHETI BE A KÖVETKEZŐT. Ennyire bonyolult lenne???

Biztos, hogy a megfelelő lyukba dugtad egyáltalán..?

Amilyen tudatlan vagy a szex-el kapcsolatban még azon se lepődnék meg....

2009. márc. 1. 01:45
 52/66 anonim válasza:
100%

Mi a fa...ért kell neked dugnod ha még kur...ra nem is vagy rá felkészülve???Komolyan mondom ez már nagyon felháborittó amit a mai fiatalok csinálnak.

A barátnőddel meg vetesd be az esemény utánit és rendben lesz minden, de ha azt se tudod mit kell ilyen esetben tenni ne sexelj. Még gyerek vagy 1000 más dolog van amit csinálhatnátok a barátnőddel együtt.

2009. márc. 1. 01:52
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
igen tenyleg megdobbento. de most remelhetoleg tanult valamennyit... bar annyi uj kifejezest emlegettunk itt szegenynek hogy vszeg tiszta kavar van most a fejben..
2009. márc. 1. 01:53
 54/66 anonim ***** válasza:
88%

Esemeny utani tabletta, ezt kell bevennie most a baratnodnek, es ezt a tablettat nem rendszeresen kell szedni. 72 oran belul a szex utan kell bevenni, akkor nem lesz gaz!!!

A baratnod irasson fogamzasgatlo tablettat, ezt kell rendeszeresen szednie neki majd, minden nap, es ez viszont nagyon fontos. Ez a tabletta azert jo, mert akkor nem kell aggodnotok soha, a lenyeg, minennap bevegye.

Remelem nem lesz semmi gaz, ja, a baratnod szajaba te add be, nehogy elsumakolja a dolgot, es ne vegye be! Te legyel ott, te adjal vizet neki amikor beveszi a tablettat.

Irjal majd mi volt!

2009. márc. 1. 04:58
 55/66 anonim ***** válasza:
80%

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a gyerekeknek még nem kell szexelniük! Mivel beraktad neki, már nem szűz, tehát amúgy is lényegtelen! Ha a barátnőd akarta, hogy tedd be neki gumi nélkül, elég kis buta lehet, de legalább neked lehetett volna eszed! Anyukád meg úgy orvos ahogy én!!! Ha az lenne, tudná, hogy a sürgősségit csak recepre lehet megvenni, és 5000 ft körül van az ára! 2 szemet tartalmaz és minél később veszi be a barátnőd, annál kevésbé fog hatni! Ha időbe beveszi 72 órán belül, akkor is csak 85%-os a hatékonysága!

Remélem tanultok a leckéből és máskor nem fog ilyen előfordulni!

2009. márc. 1. 07:54
 56/66 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem felelőtlen, mert legalább megkérdezi, hogy most mit tegyen.
2009. márc. 1. 10:30
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
ennyi idősen inkább játszatok magatokkal te hülye
2009. márc. 1. 10:52
 58/66 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem sem felelőtlen. Például gumi nélkül 15-16 évesen szexelni az nem felelőtlenség. Sőt komoly megalapozott gondolkodás. Felnőtt viselkedés. Úgyis ezt akarja belénk súlykolni a mai itt kérdező szinte összes 14-16 éves. Még jól le is tolnak érte, ha mi nem így gondoljuk. Itt az élő példa hogy miért nem így gondoljuk.

Szerintem nem lesz gyerek, esemény utáni nélkül sem, mert 25.-én menstruált a csaj és 28-án toltak egyet. kb 2-3 nap még "elég" védett állapot. Persze ez nem mentség a 72 órás nem bevételére. Csak úgy mondtam...

25/f

2009. márc. 1. 11:18
 59/66 A kérdező kommentje:
anyukám meg vette a tabikat és ő ezt beveszi és semmi nem lesz belőle 85%-ig hatásos ezt írtátok
2009. márc. 1. 11:55
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

Látom még az mellett, hogy hülye, értetlen vagy cigizel is.

Tudod mit, igyál meg egy üveg vodkát, hogy teljes legyen a kép!

2009. márc. 1. 23:18
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!