Én egy 16éves srác vagyok és lenne egy kérdésem: hogy
tegnap este barátnőmmel (15) lefeküdtünk de ő még
szűz és időben húztam ki és attól ő terhes lehet?
21/66 A kérdező kommentje:
igen én is megbántam és 25.-e körül jön meg neki de én mondom neki anyámmal elmegy és kész! én nem akarok fater lenni :'( és most nagyon depressziós vagyok :'(
22/66 A kérdező kommentje:
és ha tesóm barátnője ad neki egy gyógyszert akkor az jó? :D :S :(
23/66 anonim válasza:
Van rá esély de nem sok. Én voltam már ilyen helyzetben. Az esemény utáni sürgősségi fogamzásgátlót a szeretkezés után 72órával lehet bevenni. Csak orvosi receptre kapható.kb 4000Ft. Van valami sürgősségi ambulancia is,de arról nem sokat tudok. Ha beveszi ez 2 pici pirula,és korlátozott időn belül kell bevenni. Azt hiszem a következő napokban tuti meg fog jönni a menstruációja,ha terhes ha nem. Egyébként nem kell a para....szerintem;)
2009. márc. 1. 00:23
Orvos anyukádnak üzenem, hogy üljön le veled és beszélgessetek, vagy szólj és felvilágosítalk én. A tabletta meg nem akarom- nem akarom kérdés. (A gyereket akarom-nem akarom...) Mondd el anyukádnak, ő majd rábeszéli, hogy menjen el. Amúgy igen, olyan hogy beveszi és nem lesz tehes, mert a beágyazódást fogja megakadályozni, azaz azt hogy ha találkozott a Te spermád az ő petesejtsjével, akkor nem fog beágyazódni a méhébe. HA pedig nem találkoztak, akkor a találkozást akadályozza meg. Ja és nem lesz tőle semmi baja.
2009. márc. 1. 00:24
Milyen gyógyszert??!!
Csak eseményutáni legyen, ne gyógyszerezd be a barátnődet hülyeségekkel, antibébikkel.
2009. márc. 1. 00:24
26/66 A kérdező kommentje:
és ez a pici pirulácska meg akadályozza 1000000000% -ban? mert már ideg vagyok a második doboz cigimet bontom ki
1. hol hallottad, hogy ha vki szuz akkor nem lehet terhes? szerinted az elso alkalom utan indulhat csak be a noi ciklus? ajanlom tanulmanyozasra a kedvenc abramat a temaban: [link]
2. most szombaton történt 23:14perc körül de a barátnőm nem akar :'( -ez azt jelenti, hogy kb egy oraja tortent? ha nem akar az anyukad ele allni, akkor hetfo -> tiniambulancia. 4500-5000 korul van, sokkal olcsobb mint egy gyerek. De inkabb holnap intezzetek el anyukaddal.
Amugy 80-90%ban akadalyozza meg, nekem legalabbis ezt mondtakamikor kellett. (megusztam,de tudok olyanrol aki nnem) Ja es FUGG ATTOL, hogy milyen hamar veszitek be. ugyhogy spuri!
3. tesod baratnoje NE adjon neki gyogyszert, mert otthon a nok nem tartanak csak ugy 72 orasat, o max az egyik kimaradt szem fogamzasgatlojat adna neki, ami aztan nagyon "sokat" er..
4. ha 25-e korul jon meg neki? akkor most is epp menstrual vagy mi?
2009. márc. 1. 00:45
28/66 A kérdező kommentje:
anyukámaml meg beszéltem és ő azt mondta hogy 2000FT a patikában és ezt nem muszály receptre és ha ő ezt holnaptól szedi akkor semmi gyerek?
29/66 anonim válasza:
ha időben kihúztad akkor nem olyan nagy a valószínűsége 70% kb ha kihúztad időben... eseményutáni tablettát meg utána 72óráig be kell vennie és akkor 99% hogy nem lesz terhes
2009. márc. 1. 00:47
30/66 anonim válasza:
am. az esemény utáni tablettát csak receptre irják fel (szal először go nőgyogyi) és 5000 Ft!
2009. márc. 1. 00:48