Én egy 16éves srác vagyok és lenne egy kérdésem: hogy tegnap este barátnőmmel (15) lefeküdtünk de ő még szűz és időben húztam ki és attól ő terhes lehet?
Bő vízzel kimosni. Beszarok komolyan mondom.
Ráadásul egyik szülőd orvos és ilyen baromságot kérdezel.
Egyébként meg ne pánikolj ennyire, beveszi az esemény utánit és semmi gáz, eltekintve a k.nagy hormondózistól.
k... nagy hormondózis, én attól marhára szőrösödni kezdtem, lány létemre ez elég gáz.
Máskor tényleg óvszert használjatok, az olcsóbb mint a tabletta meg az abortusz... vagy mint egy gyerek...
bocs 23:14 perc körül
nem 13:14 :D este 23:14körül és ha ma beveszi fél1 körül a tabit és ezt rendszeresen beveszi akkor midnen elmúlik
szóval az elsőt fél1-kor utána vár12órát aztán még egyet vár 12órát még egyet és 12órát és az uccsót
de akkor hajnalban is fel kell kelnie vagy ez h van? :D
Nem kell rendszeresen szedni az esemény utánit. Előtte is írták 1 max 2 tabi. Beveszi kész.
Szerintem Te a fogamzásgátlóra gondolsz, azt kell rendszerességgel szedni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!