Ha ma hajnalban megjött, görcsökkel mint máskor és hasmenéssel, de kicsit hígabb de mennyiségileg még olyan mint máskor akkor már tuti nem vagyok terhes?
Tuti, hogy nem vagy terhes. A tojásfehérjeszerű folyás pedig pont, hogy jó jel! Akcióra fel a következő hónapban.
Nekem is pont ilyen, most először hígabb, az előző 2 alvadtvéres, löketszerű volt. Bízom benne, hogy ez a változás már jó jel! Nálunk ez volt a 3. próbálkozás.
Hajrá!
Én nem szeretnék még kicsit!Eddig nekem soha nem volt ilyen fehérje szerű folyásom!Nekem egy doki írt vissza hogy akkor van ez ha nem tud megérni a petesejt,ilyenkor burjánzik a méhnyálkahártya!Lehet a sok idegeskedéstől volt!Nem túl sok a vérzésem csináltam 5 tesztet is mind negatív tehát azelőttről csak nem vok terhes!!Volt benne Gabriel is!Azt csütörtökön csináltam!Görcsölök is!A mellem már nem feszül!Valami fokozott endorfin termelésről beszélt!De mintha egy gombóc lenne a torkomban nehezen nyelek!Szerintetek?
NEKTEK PEDIG SOK SIKERT!!!!!
Szorítsatok hogy ne baba legyen!
Én nem tudom milyen dokival beszéltél, de a tojásfehérje szerű folyás pont peteérés körül van :)
Amúgy nyugi tuti nem vagy terhes.
DE akkor miért nem volt ilyen folyásom eddig?És miért volt közben hasszurka és mellfeszülés.Ezek elmúltak a folyással!!
CSak most a mensi előtt tértek vissza!
De már nem feszül a mellem,csak görcsölget a hasam és nincs olyan sok vér mint máskor!!!!
LEGYEN IGAZATOK!!!!:)
DE akkor mostmár sokkal jobban kell vigyázni!Jövőhónaptól szedem majd a tabit amit felirattam,amúgy Meliane vagy mi, az jó? Sosem szedtem ilyen gyógyszereket!!!!
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!