Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma hajnalban megjött,...

Ha ma hajnalban megjött, görcsökkel mint máskor és hasmenéssel, de kicsit hígabb de mennyiségileg még olyan mint máskor akkor már tuti nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Félidőben sok tojásfehérjés nyákos folyásom volt!Lehet hogy elmaradt a peteérésem!Attól lehet kicsit hígabb a mensi ugye?
2008. febr. 10. 03:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehetsz terhes. A tojásfehérjés folyás akkor szokott jelentkezni amikor peteérésed van. Valószinüleg volt peteérésed, de most még sem estél teherbe.
2008. febr. 10. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy nem vagy terhes. A tojásfehérjeszerű folyás pedig pont, hogy jó jel! Akcióra fel a következő hónapban.

Nekem is pont ilyen, most először hígabb, az előző 2 alvadtvéres, löketszerű volt. Bízom benne, hogy ez a változás már jó jel! Nálunk ez volt a 3. próbálkozás.

Hajrá!

2008. febr. 10. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék még kicsit!Eddig nekem soha nem volt ilyen fehérje szerű folyásom!Nekem egy doki írt vissza hogy akkor van ez ha nem tud megérni a petesejt,ilyenkor burjánzik a méhnyálkahártya!Lehet a sok idegeskedéstől volt!Nem túl sok a vérzésem csináltam 5 tesztet is mind negatív tehát azelőttről csak nem vok terhes!!Volt benne Gabriel is!Azt csütörtökön csináltam!Görcsölök is!A mellem már nem feszül!Valami fokozott endorfin termelésről beszélt!De mintha egy gombóc lenne a torkomban nehezen nyelek!Szerintetek?

NEKTEK PEDIG SOK SIKERT!!!!!

Szorítsatok hogy ne baba legyen!

2008. febr. 10. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudom milyen dokival beszéltél, de a tojásfehérje szerű folyás pont peteérés körül van :)

Amúgy nyugi tuti nem vagy terhes.

2008. febr. 10. 13:07
 5/6 A kérdező kommentje:

DE akkor miért nem volt ilyen folyásom eddig?És miért volt közben hasszurka és mellfeszülés.Ezek elmúltak a folyással!!

CSak most a mensi előtt tértek vissza!

De már nem feszül a mellem,csak görcsölget a hasam és nincs olyan sok vér mint máskor!!!!

LEGYEN IGAZATOK!!!!:)

DE akkor mostmár sokkal jobban kell vigyázni!Jövőhónaptól szedem majd a tabit amit felirattam,amúgy Meliane vagy mi, az jó? Sosem szedtem ilyen gyógyszereket!!!!

Előre is köszi!

2008. febr. 10. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha most volt először ilyen tojásfehérjés váladékod, lehet, azt jelzi, hogy most volt először normális peteérésed, nem tudom mennyi idős lehetsz. Ha véreztél, és nem csak 1-2 csepp volt, tuti nem vagy terhes. Ha pedig még nagyon fiatal vagy, én a helyedben tuti nem szednék gyógyszert, hiába mondanak mást, igenis lehetnek káros hatásai. Védekezzetek máshogy!
2008. febr. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!