Milyen folyásod volt, amikor terhes lettél? Ha volt folyásod?
Figyelt kérdés
Nekem 11.én nem kellene megjönnie, de már ez a mai az 5. nap hogy krémes a folyás.2011. ápr. 7. 19:43
1/10 anonim válasza:
Én még nem voltam terhes, de szerintem a folyás bármilyen lehet, én már erről mindenfélét olvastam. Mensi előtt többnyire először fehér krémes volt nekem is úgy váltott vizesre, majd egyre zavarosabb volt barnával, aztán végül megjött. Utólag meg közvetlen mensi előtt krémes gumiszerű nyúlós fehér volt és szárazság, és ígyis megjött! :(
Úgyhogy ezek alapján én ebből nem fogok rájönni, amikor sikerül!
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. ápr. 7. 20:09
3/10 anonim válasza:
de aranyos,elsö válaszoló hogy még nem volt terhes...:)
nekem krémes volt,bár nem tudom ez mensi elött lehet másnál is krémes,én mondjuk babás lettem márciusban.szóval figyeltem magam,krémes volt,majd mensi elött egy nap kicsit vizes,aztán azóta is krémes szinte minden nap
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Már csak pár napom van, majd kiderül mi lesz.
2011. ápr. 7. 21:25
5/10 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy vizes folyásom volt mint addig, de nem puffadtam fel,ahogy mensi előtt szoktam és tényleg jön a baba!:)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és boldog babavárást!!!
2011. ápr. 8. 08:14
7/10 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy,köszönöm,meglesz!:)
Neked pedig szorítok!:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd írok mi lett:)
2011. ápr. 8. 21:29
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy drukkoltál, de sajnos ma megérkezett a nemvárt:(
2011. ápr. 10. 13:21
10/10 anonim válasza:
Sajnálom,de új hónap új esély!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!