Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második trimeszterben volt...

Második trimeszterben volt barnás folyásod? Kérlek irj?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok barnás folyásom van jövöhétig ha nem múlik bekell feküdjek.Más is volt már így és megszűnt a terhesség végére?egészséges babád született.A lepényem helyzete nem jó emiatt van vszínű.kérlek osszátok meg velem mertteljesen kétségbe vagyok esve.
2011. ápr. 5. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én most 26 hetes kismama vagyok.Nekem nem volt a terhességem alatt egyszer sem barnás folyásom.Pihenj sokat és ne idegeskedj,mert az nem tesz jól.Tudom hogy ilyenkor nehéz nem idegeskedni,de próbálj meg nyugodt maradni.Ha lehet ne csinálj semmi megerőltetőt,csak feküdj és pihenj.Mást most úgy sem tudsz tenni.Egyél sok gyümölcsöt és ne szexeljetek,mert az orgazmus méh összehuzódást eredményez és az most neked nem jó.Remélem elmúlik a barnázás.Mást most nem tudok neked írni.Majd írj hogy mi a helyzet veletek.Remélem minden rendben lesz!Jó egészséget kívánok nektek.
2011. ápr. 5. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia a 2.terhességemnél is volt és most is van.::DNe aggodj nem lesz semmi baj pihenj és szedélj magnerotot..nekem az nagyon bevált
2011. ápr. 6. 07:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat nincs, bocsi. A szomszédasszonyom viszont 8 hónapig vérezgetett, barnázgatott, 2x kellett befeküdnie a kórházba 1-1 hétre. Aztán természetes úton, a kiírt dátum után 3 nappal szült.
2011. ápr. 6. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20 hetesen kezdtem el barnázni, befektettek egy hétre! Magnéziumot adtak,és ennyi! A lepényem mélyen tapadt,és érintette a méhszájat, ez miatt volt! Én azért akadtam ki, mert általában az első trimeszterben fordul elő barnázás! 25 hetesen ismét előjött, de a lepény már feljebb van,viszont még egy kicsit érinti a méhszájat! Az orvos szerint no para, minden rendben van! Pihennem kellett, ha előfordult, ill. magnéziumot szedni! Most 28 hetes vagyok, és panaszmentes! Megszűnt! Tudom nagyon rossz érzés, de próbálj nyugodt lenni, és menj dokihoz!
2011. ápr. 6. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!