Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a spermákat...

Szerintetek a spermákat károsíthatja a Párom megfázása?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha butaságot kérdezek, de tavaly decemberben a 19. héten szakították meg a terhességem fejlődési rendellenesség miatt és szeretnék mindent megtenni, hogy a következő baba egészséges legyen!

Szóval most van az első olyan hónap, amikor próbálkozhatunk. Az ovulációm 9 nap múlva lesz és sajnos a férjem megfázott... :-( Már 2 napja folyik az orra, fáj a feje és a torka. Napi 3 db Aszpirin + C pezsgőtablettát iszik, hogy jobban legyen és valószínű pár nap és meg is fog gyógyulni.

De az jutott eszembe, hogy ettől mi még próbálkozhatunk jövő héten? Vagy a betegség + a gyógyszer már károsítja a "kisfickókat" és inkább hagyjuk ki ezt a hónapot?

Mit gondoltok? Ártalmas lehet a megfázása a babánkra nézve?

Nagyon köszönöm Mindenkinek a válaszát!!!!

2011. ápr. 7. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy a spermiumok folyamatosan termelődnek, és hogy kb. 72 napig tart a termelődésük, azaz betegségek kb annyival utána befolyásolhatja ezt. De persze mivel folyamatosan termelődnek, ezért sosincs hiány :) Szerintem nem kell aggódnod a megfázás nem olyan komoly betegség :)
2011. ápr. 7. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, hogy válaszoltál!!! Köszönöm!!!

Én is próbálom mondani magamnak, hogy e miatt nem lehet baj!! De olyan nehéz, minden ilyen kis hülyeségre figyelek!! Az előző babánál sem gondoltam, hogy beteg lehet, mégis megtörtént...

De most bízni kell!!!! :-) És tényleg köszi a válszat!! :-)

2011. ápr. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!