Megnéznétek az UH leletemet?
Tegnap voltam UH-n, mert van egy kis hólyaghurutom, és ki akarta zárni a nőgyogyóm, hogy egyéb probléma is van. Ez a 14. napom volt, elvileg a 11. napon volt ovum. Erős fájdalommal jár mindig, innen tudom nagyjából. Szóval babát szeretnénk, és ha már ott jártam megkérdeztem az uh-os dokit, hogy szerinte sikerült-e ebben a hónapban, azt mondta nem.... A lelettel kellett visszamennem a dokimhoz, akinek szintén feltettem a kérdést, de ő azt mondta, hogy ezt még korai megmondani, és egyenlőre gyógyuljak ki a hólyaghurutból... De tartok tőle, hogy csak vígasztalni akart, mert tudja mennyire vágyunk egy tesóra.
Szóval a leletem: 6 mm-es nyálkahártya, mely szabályos, a jobb oldali ovariumban 20 mm-es corpus luteum persistensek imponáló képlet látható. Bal ovarium (petefészek) norm. nagysáágú, melyben több 5-6 mm-es tűsző ábrázolódik. Szabad folyadék a hasüregben nincs.
Tényleg elúszott ez a hónap is?????
Szia!
A dokid sárgatestet látott a jobb oldali petefészkedben, ami az ovuláció után alakul ki. Ő termeli a progeszteront, hogy megvastagodjon a méhnyálkahártya. Ha nem sikerül a baba, akkor elöregszik, és elsorvad. Hogy lesz-e ebből baba, azt még tényleg nem lehet megmondani, de az esély még nem úszott el. :-)
Akár 5 mm-es nyálkahártyával is teherbe lehet esni! (Nekem ennyit mértek, pedig már akkor 4 hetes 4 napos kismama voltam)
17 hetes km :)
Én annyit tudok hogy az orvosok is szoktak tévedni :) Nekem is azt írta a webdoki amikor leírtam hogy 5 mm-es a méhnyálkahártyám hogy lehetetlen a terhesség, és mégis itt van a pocakban Picúr :)
most már 18 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!